Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Plusz pont, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plusz pont, ha egy férfi sportosabb testalkatu?

Figyelt kérdés
Nem testépítő alkatra gondolok.
2018. jún. 28. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam igen, de szerintem ezzel mindenki így van.
2018. jún. 28. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem igen.
2018. jún. 28. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokkal fontosabb számomra, ha jókat tudunk beszélgetni és sokszor éretten, Érdeklődően áll témákhoz és Bekapcsolódik a nő hétköznapjaiba
2018. jún. 28. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem semleges.
2018. jún. 28. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam igen, de biztos, hogy nem mindenkinél van így.
2018. jún. 28. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom,hogy néha beszélgetni sem kell,egy két kép csere és a nő egyből akar valamit(igen azt),nem viccelek,olyan is volt,hogy a szórakozóhelyen gombolta kifele az ingemet meg vetkőztetett.

De ezt tudom mondani az edzőtársaimról sőt testépítő versenyző ismerőseimről is mind mind a legszexibb nőket dugják,szakított az egyik edzőtársam már 2 napra rá másik nő feküdt az ágyában.

Tehát ez a nem számít nem igaz,nagyon nem.

Az életben teljesen mást látok.

2018. jún. 28. 10:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszi!
2018. jún. 28. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam nem. Plusz pontokat az intelligenciával,a humorral,a szorgalommal, a figyelmességgel lehet elérni.
2018. jún. 28. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szexuálisan vonzódnak hozzájuk a nők. Ahogy a férfiak a csinos nőkhöz. Biológia. Max azt tudom elképzelni, aki még nem volt csinos testű pasival, h még nem tudja hogy reagálna rá, vagy vannak olyan nők, akiknek félelmeik vannak az ilyen fickóktól, h nőcsábászok, vagy bunkók, és letiltja magát róluk.

A szépség hatalmas nagy érték, de nem minden, magába kevés.

2018. jún. 28. 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilván önmagában semmi, ezért jelent csak plusz pontot, de ha minden más klappol, és még ez is, az előny. Én is rendszeresen sportolok, tehát valószínűleg egy sportosabb testalkatú férfinek nem az lesz az egyetlen hobbija, hogy munka után beesik a fotelbe a tévé elé és két pofára zabálja a chipset, és sehova nem lehet kimozdítani, ami nagyobb erőfeszítéssel és több mozgással jár.
2018. jún. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!