Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok, ha első randira a férfi egy szakadt farmerban menne? Mert pont ezt tervezem.
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 11:29
1/14 anonim válasza:
Ha szakadt nőt keresel, akkor ideális öltözék.
2/14 anonim válasza:
Azt, hogy tél van. Meg fog fagyni. Kétlem, hogy nincs másik nadrágja, ami nem szakadt. Ha pedig van, akkor tiszteljük már meg egymást annyival, hogy az első randira normálisan felöltözve megyünk.
4/14 A kérdező kommentje:
2. Veszek alá jégeralsót. De amúgy a farmer jó, vagy inkább szövetnadrág?
2017. dec. 8. 11:36
5/14 anonim válasza:
Punk-e a csaj?
Én vinnék egy kis kannást is.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem mutatna jól a jégeralsó+szakadt farmer. Egy szövetnadrág elengánsabb.
7/14 anonim válasza:
A farmerrel nincs baj.. A szakadással van. De ez is ember függő. Lehet van, akinek a farmer is baj.
8/14 anonim válasza:
A csajtól függ, én pont lesz.rnám.
9/14 anonim válasza:
Attól függ hova mentek. Ha csak sétálunk egyet vagy valami akkor nem nagyon érdekel mi van rajta. De azért ha valami étterembe vagy kicsit kulturáltabb helyre megyünk, akkor öltözzön fel az alkalomhoz illően. Meg az sem mindegy, hogy direkt szakadt a farmer vagy csak elhasználta. Az utóbbi baromi igénytelen.
10/14 anonim válasza:
>Veszek alá jégeralsót
A kis troll :D
Ha meglátja a vagány szakadt farmer alól kikandikáló jégeralsót, egyből belédesik, az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!