Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit szólnátok, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha első randira a férfi egy szakadt farmerban menne? Mert pont ezt tervezem.

Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Azt , hogy OK.

Nyilvan ha mar elmegyek veled randizni, tisztaban vagyok nagy vonalakban az oltozkodesi stilusodrol. Ha ez nem igy lenne, nem randiznank.

2017. dec. 8. 13:04
 12/14 A kérdező kommentje:
10. Nem kell, hogy most essen belém, kb. 10 éve ismerjük egymást.
2017. dec. 8. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát te szeretsz veszélyesen élni. Hajrá.
2017. dec. 8. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha szaggatott ruhában jönne. Ha már ismerem x éve (nem emlékszem, mit írtál), akkor nyilván meg sem lepődnék mert nagyjából tudom, hogy milyen a stílusa és szerintem az a legjobb, ha az ember a randin is önmagát adja. Én tök hülyeségnek tartom, hogy randira ki kell csípni magunkat. Minek? Jó, nyilván ha olyan helyre megyünk, hogy picit elegánsabban kell megjelenni, akkor alkalomhoz és helyhez illően öltözök fel. Ugyanakkor egy szimpla sétálós, kajálós, iszogatós, beszélgetős randira nem fogom puccba vágni magamat csak azért mert az egy randi, hanem úgy megyek, ahogyan a hétköznapokon is szoktam. Ha a hétköznapokon farmerban, pólóban jár, akkor ne jöjjön oda nekem tetőtől talpig kinyalva, mert azzal most mit kezdjek...alapjáraton hétköznapokon úgysem így néz ki. Persze, ne koszos, gyűrött vagy rongyos ruhákban jöjjön, hanem legyen ápolt, igényes, szép a megjelenése, de ez nem azt jelenti, hogy ki kell öltözni.
2017. dec. 8. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!