Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos a nő szemmnek a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a nő szemmnek a férfi testalkata?

Figyelt kérdés

Randizás szempontjából de ide vehetjük a laza kapcsolatot is mennyire mérvadó hogy milyen teste van a férfinek?

Most nem a magasságot kérdezem mert 100/1 az aki ha kérheti azt kérné hogy legyen alacsonyabb nála a férfi sokkal inkább az érdekel hogy milyen a testfelépítés ideál elvárás manapság.

Mennyire jön be az ha valaki nagyon kigyurt mellé nagydarab pl (183/100kg+) vagy kigyurt viszont szálkássan 180pár/80kg körüli , vagy magasság rendben van de aputestű.

Nem szeretnék polgárpukasztást és minden tisztelettel írtam ki ezt a kérdést és azt is tudom hogy a jellem a legfontosabb, de ha egy felmérés lenne akkor milyen az ideál ?

aug. 3. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

Akkor annyival kiegészítem, hogy 178 cm és 60 kg vagyok, sportos testalkattal. A párommal elég sokat sportolunk mindketten, közösen főleg úszni szoktunk.

(#2)

aug. 3. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Átlagos, vagy kicsit vékonyabb alkat, mozgás közben megmutatkozó izomzat, amit a delikvens használni is tud. Szeretem nézni a pasi izmait, mikor megfeszülnek, ha emel, mozog, bármit csinál. Egy természetes, valami mozgást végző, arányos, nem tunya, nem elhízott test a legvonzóbb számomra. Az apu test, nagyon kigyúrt nem tetszik, ahogy az elhízott sem. Soha nem is jött be. A szállkás gyönyörű tud lenni, de egy olyan életvitelt folytató férfival nagyon nem lennénk egy húron. Tudod, mint a tigris, szép, szép, de otthonra nem kell.
aug. 3. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
18:19 Nekem sportosan sem volt semmi sikerem a lányoknál.. 36F
aug. 3. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
13, senki nem mondta, hogy csak ez számít. Volt olyan vizilabdás osztálytársam, akinek, ha a fejét levágjuk, tökéletes teste volt. Sajnos a feje rá nőtt a testére, az meg taszított. Ahogy a stílusa is. Egyébként neki lett párja később, gimi végén, nem is csúnya lány, a fene tudja mi fogta meg benne. De addig semmi sikere nem volt. Utána nem tudom mi lett vele.
aug. 3. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
18:26 Semmi baj nincs ezzel, csak nem szabad tagadni, hogy számítanak az arcvonások ..
aug. 3. 18:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen igen az arc is lényeg de ott aztán tényleg nagyon sok a variáció már amíg a testben nagyon nagyon sok lehetősség nincs.

Amúgy az én példám számomra sokat elmond.

BJJ+MMA ztam voltam kb 183/70kg de nagyon szép kivitelbe , a fejem az elmondás szerint rendben volt mindig is kerek fej mini tüsi borosta 0,5mm haj arányos minden ez volt 18-29 ig kb brutális sikerem volt a nőknél (legalábbis azthiszem) sokszor már hazudnom kellet hogy valahol messze vagyok mert mindig volt valaki aki át akart jönni és már nem bírtam.

Most meg 36 vagyok 6-7 éve (lágyék sérvnek köszönhetően) szó szerint semmit se csinálok nem hogy sportolok de sétálni sem sétálok csak a munkahelyre kb az első 4 évben nem tudtam fizikailag semmit se csinálni mert nem tudták azonosítani hogy lágyéksérvem van és nem is tudtak így megműteni mozogni ami több mint egy séta nem tudtam , kimentem angliába és ott pikk pakk helyreraktak de a lustaság megmaradt. Jelenleg Annyira aránytalan a testem (nem vagyok kövér) de baromi amorf a testem zsír csöcsökkel úgy hogy vékony vagyok mellé hogy nem is csodálkozok hogy kb mindenki aki volt szóba sem áll velem azóta.

Én pl innen veszem észre hogy mennyire is fontos a testalkat. Talán most értem el fejben arra a szintre hogy tegyek érte. Teljesen szét estem :)

aug. 3. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
18:38 Elhiszem, de nem lehet igazságot tenni, mert a fejed is rendben volt. Így sikeres is voltál. Ez egyértelmű következtetés. Nekem a fejem nincs rendben, nem nézek ki jól. 18-25 éves koromig kőkemény sport...de esetemben semmi eredmény a lányoknál...
aug. 3. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Aktuális kérdés

Nézz bele az olimpiai úszásba.

Vagy olyan teste van a pasinak, vagy inkább lennék nővel

Persze én extra finnyás vagyok. Ez igaz

aug. 4. 02:41
 19/19 A kérdező kommentje:

18/

Nem ez nem extrém dolog , teljesen rendben van! Bárki tud ezért tenni (tisztelet a kivétel akinek valamilyen betegség miatt jóval nehezebb).

aug. 4. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!