Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek minden nőnek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden nőnek csak a vékony és sportos testalkat jön be? Vagyik melyik az ami szerintetek az etalon?

Figyelt kérdés
Sportos alatt azt értem, hogy kockahas és szálkás, látványos izomzat. Kiváncsiságból tettem fel a kérdést mert nagyon sok véleményt hallottam már amit az utca emberétől kérdeztek. Értelemszerűen nőktől várok elsősorban kommentet de férfiaktól is jöhet saját tapasztalat alapján.

ma 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
10 így nézek ki ha nem csinálok semmit csak bejárok dolgozni, igaz a hasam nagyobb meg nehezebb vagyok kb 15 kilóval és ugyanennyi évvel öregebb
ma 11:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyobb a hasad, akkor rohadtul nem így nézel ki. :D

ma 11:40
 13/17 A kérdező kommentje:
A változatosság gyönyörködtet! Jó olvasni, hogy sokféle, különböző ízlés van és nem ragadt le mindenki egy ideálnál! Én például, 33 éves férfi létemre voltam nagyon vékony is és most mackósabb, kidobó testalkatú. Régebben, 20-25 éves koromban aktívan sporoltam, kosár, futás, saját súlyos edzések. Akkor voltam 92 kg és 191cm de nekem nagyon széles a vállam, nehéz - vastag csontozatú vagyok. Na akkor majdnem alakult a kockahas de átlag, sportos testalkat voltam. Most meg vagyok 130kg és még nagyobb váll, hát, kar mert dolgoztam és dolgozok is fizikai munkásként. Van egy kis pocak(nem bojlertest) de most érzem igazán jól magam, erejem teljében, ezért is járok bulikba kidobóskodni. Elmúlt 2-3 kapcsolatomba a nők azt mondták, hogy szeretik, hogy nagyobb darab vagyok, biztonságban érzik magukat. Haverok azt mondják, hogy pilóta dzsekiben, hosszú fekete szakállal, így hogy kopasz is vagyok, nem nagyon kötnének belém. Nőkre rátérve nekem viszont mindig is a kis csepp csajok jöttek be ez az érdekes.
ma 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
de ha kisebb lenne akkor úgy néznék ki, meg fiatalabb vagy 15 évvel
ma 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem kisebb és fiatalabb se vagy, szóval mégis mit próbálsz összehasonlítani? :D

Ha kicsivel idősebb lennék és szőke, kiköpött Margot Robbie lennék.

ma 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
15 én is ha nőnek születtem volna
ma 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általánosságban az tetszik, ha a pasi nálam egy kicsit nagyobb darab, kicsit magasabb és nehezebb, mint én, hogy érezzem, hogy meg tud védeni és ő az erősebb. (Mivel ötven kiló vagyok és 165 cm, így nem olyan nehéz nálam nagyobb termetűnek lenni.)

Igen, az fontos, hogy valamennyire izmos legyen az adott személy, ne legyen egy szétfolyós puha Salvador Dalí-óra.

ma 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!