Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég izmos a nőnek, ez a kifogása. Járok gyúrni, csak még annyira nem látszik. Amúgy passzolnánk mindenben, csak a testalkatom gázos neki. Haverkodjak vele, addig hagy éljen(másokkal is ismerkedik),míg kívánatos leszek?(közbe keresek mást)
Nekem nem lenne kívánatos, hogy csak a pina miatt szeded össze magad. Akinek alapból van rá igénye, az szexi.
Most akármit mondhatsz, te sem jönnél össze dagadt lánnyal, és várnád meg, hogy lefogyjon és kicuppantsa magát.
“Ha valóban tetszenél neki, nem lenne érdekes az izmod.”
De azért nem tetszik neki, mert nem izmos. Érted…ha neked a vékony lányok jönnek be, neked se tetszene egy dagadt.
6
Miért teszik a dagadtságot és a vékonyságot egyenértékűvé?
Egyik igénytelen, másik nem.
Egyik egészséges másik nem.
Egyiken jól állnak a ruhák másikon nem.
Sosem érthetem meg az emberi idiotizmust .
Ez bullshit. Hogy kéne már 5-10 év egy izmos alkathoz. Évek óta kondizok, max. 1 év alatt ki tudják gyúrni magukat a srácok, ha komolyan veszik, figyelnek a kajára is és lejárnak heti többször. Aki nem figyel a kajára, na annak nem sikerül 10 év alatt sem izmosodni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!