Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég izmos a nőnek, ez a kifogása. Járok
gyúrni, csak még annyira nem látszik. Amúgy passzolnánk
mindenben, csak a testalkatom gázos neki. Haverkodjak vele,
addig hagy éljen(másokkal is ismerkedik),míg kívánatos
leszek?(közbe keresek mást)
10
Hülyeség. Mi a komolyan vétel? Hogy koxol?
Aki nem koxol azok 90%-ról civilben nem mondanád meg, hogy jár gyúrni.
A gyúrás genetika függő, de ugyanakkor a jó genetikájúak edzés nélkül is néznek ki annyira jól, hogy bejöjjenek a nőknek.
aug. 29. 15:57
"Miért teszik a dagadtságot és a vékonyságot egyenértékűvé?"
Nincs egyenértékűvé téve, cica, a lényeg az, hogy úgy néz ki, hogy neked nem tetszik.
Ez a lényeg: neked nem tetszik. A két tulajdonság nincs hasonlítva egymáshoz.
aug. 29. 16:58
Oké, nyugodtan oktass ki, mikor 10 éve kondizok, fullos a testem és csak kondis pasijaim szoktak lenni. De nyilván nem értek hozzá. Tőlem oszd csak a hülyeségeket.
aug. 29. 17:20
14/21 A kérdező kommentje:
Verseny kerékpáros sportos (vékonyabb felsőtestű), vagy atléta sportos (felül kissé kigyúrtabb, lábra vékony), vagy testépítő alkatú sportos, vagy mentőautón mentőtiszt (kövérebb típus) sportos ?
15/21 A kérdező kommentje:
#13 Pedig a #11-nek tökéletesen igaza van. A terembe járó emberek nagy részéről meg nem mondaná senki hogy edzenek. Akikről egyből látszik hogy gyúrnak azok vagy nagyon régóta edzenek,vagy kokszolnak,vagy nagyon fiatalok,mert 20 éves kor alatt tényleg ragad az izom az emberre. Az hogy jól eszik valaki az csak egy dolog,ha nincs meg a hormonális háttér akkor alig fog beépülni a fehérje,alig lesz izomépítés. Én akiket ismerek naturál embereket azok 10 év alatt értek el egy olyan,tavolról sem versenyző szintet hogy tényleg látszik rajtuk a beletett munka. Persze mindig feltűnik pár ember a teremben akik nagyon rövid idő alatt fejlődnek nagyot de ezek az emberek pár hónapon vagy legfeljebb éven belül kipukkadnak mert csak kamu volt az izomzatuk. Ha könnyű lenne izmosodni akkor mindenkinek jó teste lenne,testépítő versenyző fizikumú férfiak járkálnának mindenfelé,nézz már ki egy kicsit a fejedből hogy hány darab izmos férfit látsz az utcán mondjuk száz emberből...
aug. 29. 18:01
Ha meg izmos lennél az lenne a baj amikor már együtt vagytok hogy miért jársz "állandóan" edzeni, mit eszel, mikor eszel stb...A legtöbb nőnek fogalma sincs róla hogyan kell fenntartani egy alap izomzatot is akár egy férfinak, mert nincs olyan hogy kigyúrom magam és kész vagyok. Gondolom dolgozol/tanulsz vagy mindkettő és mellé még edzel is ez papiron addig szép amig nem vagy komoly párkapcsolatban. Hasonló mentalitású nőt keress, aki szintén edz és tudja mivel jár ez.
aug. 29. 19:57
18/21 A kérdező kommentje:
Hozzá mert szólni a versenybringás, maratonfutó testű Kékestetőn, hogy ismerkedne. Mit képzel már az a nyomi....
Fogalma sincs róla mekkora kondi kell ezekhez amit irsz, ebből is látszik hogy a nőknek nem fontos hogy egészséges/kitartó legyél csak szálkás/izmos ma már tudjuk hogy ez baromira nem jelent semmit. Irom ezt úgy hogy rám már azt mondják hogy izmos vagyok de 10 éve voltam utoljára konditeremben, csak thai-boxolok.
aug. 29. 20:23
20/21 A kérdező kommentje:
13#
"Oké, nyugodtan oktass ki, mikor 10 éve kondizok, fullos a testem és csak kondis pasijaim szoktak lenni."
Atlétikus sprinter alkatúak jó kigyúrva, vagy maraton futó testűek ?
Kapcsolódó kérdések: