Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 50-55 éves pasinak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50-55 éves pasinak tényleg élvezetes és kívánatos a szex egy 30 év körüli nővel? Ha igen,miért?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Hát ez függ attól is, hogyan néz ki a nő.
2022. ápr. 2. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Az igazi kérdés itt inkább az, hogy egy 30 éves nőnek élvezetes-e a szex egy apja korabeli emberrel :D
2022. ápr. 2. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
9%
2-es, amióta ennyi válás van, rengeteg az apakomplexusos nő. És ez már a 30-as korosztályt is érinti.
2022. ápr. 2. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

3

egyetlen olyan harmincas elváltat sem ismerek aki utána papikkal kezdett volna... Én is közülük való vagyok, csak nálam fiatalabbal kezdtem utána, a párom is egy tizessel fiatalabb, három és fél éve vagyunk együtt.

2022. ápr. 2. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

Mi köze a válásnak az apakomplexushoz? Mellesleg egy ilyen nőt sme ismerek.

2022. ápr. 2. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

#4 / #5

Szerintem olyan összefüggésben gondolt a válásra, hogy nem a 30-as nő vált el, hanem gyerekkorában a szülei, és nem volt úgy jelen az apja az életében, mint ahogyan ideális esetben, és esetleg ezért alakul ki nála apakomplexus.

2022. ápr. 3. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

6-os, természetesen erre gondoltam.

Föl se merült bennem, hogy bárki ne értené azonnal.

2022. ápr. 3. 00:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, én valóban apakomplexusos vagyok, mert érzelmileg bántalmazó apám van, anyámat a mai napig bántja,de legalább a szexben had legyen örömem,ha az életem tönkrement. Vágyom egy ilyen férfira.
2022. ápr. 3. 01:48
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Már miért ne lenne kívánatos egy fiatalabb nő egy idősebb férfinak? Egyébként én két olyan párt is ismerek, akik régóta együtt vannak, házasok, gyerekkel, és a férfi kb. 20 évvel idősebb a nőnél. Mindkettő esetében a férfi 50 fölött volt, amikor összeházasodtak, ráadásul az egyik esetben a férfinak már felnőtt gyerekei voltak az előző házasságából. Úgyhogy az ilyen még csak nem is nagyon ritka.
2022. ápr. 3. 06:36
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy élvezetes. Még egy 30-as férfinak is, mert miért ne lenne az?

Elvált, kisgyerekes 30-as anyukának meg kifejezetten praktikus összejönni 50 körüli pasival, mert ha van is gyereke, valószínűleg már nem kell gyerektartást fizetnie.

2022. ápr. 3. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!