Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50-55 éves pasinak tényleg élvezetes és kívánatos a szex egy 30 év körüli nővel? Ha igen,miért?
3
egyetlen olyan harmincas elváltat sem ismerek aki utána papikkal kezdett volna... Én is közülük való vagyok, csak nálam fiatalabbal kezdtem utána, a párom is egy tizessel fiatalabb, három és fél éve vagyunk együtt.
Mi köze a válásnak az apakomplexushoz? Mellesleg egy ilyen nőt sme ismerek.
#4 / #5
Szerintem olyan összefüggésben gondolt a válásra, hogy nem a 30-as nő vált el, hanem gyerekkorában a szülei, és nem volt úgy jelen az apja az életében, mint ahogyan ideális esetben, és esetleg ezért alakul ki nála apakomplexus.
6-os, természetesen erre gondoltam.
Föl se merült bennem, hogy bárki ne értené azonnal.
Persze, hogy élvezetes. Még egy 30-as férfinak is, mert miért ne lenne az?
Elvált, kisgyerekes 30-as anyukának meg kifejezetten praktikus összejönni 50 körüli pasival, mert ha van is gyereke, valószínűleg már nem kell gyerektartást fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!