Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni első randin? Mivel lehet élvezetessé
tenni?
Figyelt kérdés
Eddig az összes barátnőmet már ismertem előzőleg. Mindegyikkel a sors hozta úgy hogy összejöjjünk, nem hosszas ismerkedés eredménye volt. Viszont most megismertem egy lányt, facebookon beszálgettünk sokat és elhívtam egy találkára szombaton.
De nem tudom mit tudnánk csinálni, mivel tegyem élvezetessé és ne kínossá, és vajon hova menjünk? Ti mit javasoltok? És a tapasztalataitok alapján mitől jó egy első randi?
Kávé/üccsi/fagyi és beszélgetés esetleg egy kis séta jó időben. A lényeg hogy tudjatok beszélgetni.
2021. máj. 11. 20:32
3/9 anonim válasza:
setaljatok, hozzatok el egy kavet vagy fagyit, beszelgessetek, erdeklodjetek egymas irant, ha megvan a szimpatia akkor beszeljetek meg massodik talalkozot stb
2021. máj. 11. 20:57
4/9 A kérdező kommentje:
1
Bár a szüleid is azt csinálták volna 9 hónappal a születésed előtt ☺️
Többieknek köszönöm.
2021. máj. 11. 20:59
5/9 anonim válasza:
4.-re, a kérdezőnek.
Beszólogathatsz, de kettőnk közül nem én vagyok annyira unalmas és fantáziátlan figura, hogy idegeneket kérdezzek a neten, hogy mivel szórakoztassam a csajomat.
2021. máj. 11. 21:11
6/9 A kérdező kommentje:
5
De nem is szólok le másokat.
És nem vagyok unalmas csak még nem volt ilyen helyzetem. És még nem találkoztam soha vele személyesen. Lehet hogy te ebben vagy jó én meg másban.
2021. máj. 11. 21:21
7/9 anonim válasza:
Megértelek, kérdező. Jobb és kényelmesebb érzés egy ismerős emberrel randizni, mint egy vadidegennel. De hidd el, nem a programon múlik. Mehettek akárhova, ha nem lesz meg az összhang. Voltam már kirándulós, beülős, sétálós, iszogatós, meg mindenféle randin. A kirándulós randin élveztem ugyan a programot, de a társaságot nem feltétlenül és így kényelmetlenül is éreztem magam, hogy bevállaltam elsőre egy ilyen hosszú programot. Beülni iszogatni utálok, jövős-menős vagyok. De a legélvezetesebb randim egy fröccs mellett zajlott. :D végül az illetővel nem lett semmi a végén, de nem ezen múlt. Aki meg a párom is volt hosszú évekig, vele simán csak a környéken a patakparton sétáltunk, majd hazafele beugrottunk egy boltba innivalóért. :D szóval igazán nem ezen múlik. Ismerd meg, aztán ráérsz a kedvére tenni később, ha lesz folytatás és már tudod, miket szeret csinálni. Egy séta, esetleg egy fagyi/limonádé bőven elég első randira. :)
2021. máj. 11. 21:33
8/9 anonim válasza:
Nekem nőként a legjobb első randira egy séta valami zöldben pl park, közben esetleg leülni egy padra. És a lényegi rész a beszélgetés. Igazából online esetben akkor kezded megismerni a másikat, bőven van miről beszélni, amire kíváncsi vagy. Ezért nem jó pl ha moziba mennétek vagy hasonló mert ott nem lehet
2021. máj. 11. 22:35
9/9 anonim válasza:
Figyeld a rezgést! Ha sok a beszédszünet, hallgatás, nyomott hosszú percek, akkor baj van. Kézfogás, átkarolás, esetleg búcsúcsók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!