Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50-55 éves pasinak tényleg élvezetes és kívánatos a szex egy 30 év körüli nővel? Ha igen,miért?
Komolyan mondom, ezek a kérdések egyre hülyébbek. Neeem, egy 50 éves férfinak BORZALMAS a szex egy 30 éves nővel. Egész egyszerűen szinte fel sem áll neki és hányingerrel küzd az együttlét alatt.
(Mondom ezt nőként, akinek meg a fiatalabb férfiak jönnek be. Teljesen nevetséges, ami itt megy. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy kinek kell idősebb, fiatalabb, sokkal idősebb, sokkal fiatalabb és pontosan miért.
Láttam a napokban olyat, hogy egy kifejezetten nagyon jóképű 180 cm magas fiatal férfi összejött egy törpe nővel (nem tudom, talán 120 cm magas lehetett a nő, egyébként arcra ő is nagyon szép volt). Oké, "kissé" fura volt. Konkrétan úgy tudták megcsókolni egymást, hogy a férfi letérdelt-leguggolt a nő elé. Aztán kiderült, hogy már a második gyerekük fog születni. Szeretik egymást, jól érzik magukat együtt. Ez a lényeg, nem az, hogy korban-magasságban-bőrszínben-vallásban összepasszoljanak, de utálják egymást, mint a sz.rt.)
50 f vagyok. Eleteros, tapasztalt, potens. Odafigyelek, vigyazok a partneremre, fontos hogy neki is a leheto legjobb legyen.
Van akinek ez fontos. Persze van akinek ez a kor mar kizaro tenyezo.
Sokan ugy gondoljak az 50 eves ember mar oreg. Majd meglatjak hogy nem igy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!