Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni átlag alatti férfiak miért bántják a telt nőket?
Sok hozzászólásban látom hogy bántják őket. Miért?
Hisz egy nő bármikor ujjanként kap magának 5 férfit, de a férfiak nehezebb helyzetben vannak.
Annyira ki vannak égve, hogy itt vagdalkoznak?
Az is igaz, hogy bármelyik ember képes lefogyni.
Az exem mindig szidta a túlsúlyos nőket és azt mondta azért hagyta el a barátnőjét mert elhízott .
Aztán kiderült hogy nem csak velem találkozgatott (50kiló voltam), hanem egy túlsúlyos csajjal is.
Amikor megtudtam, elhagytam.
Azóta házasok és van 2 gyerek is.
Na ennyire undorodott a túlsúlyos nőktől.
Most meg még jobb 😅😅 felszedtem pár kilót eltelt 10 év, nem vagyok vékony már. Egy másik exem benyőgte hogy szívesen meg izélte volna a kb 40 kilós barátnőmet. Otthagytam.
Azóta férjhez mentem, a férjemnek tetszem így 70 kilósan, így ismert meg.
Amikor fogyózok és sikerül leadnom pár kilót ami látszik, akkor mindig szóvá teszi hogy de így a melleim is eltünnek.
Amúgy nem lehet rajtuk kiigazodni, szerintem a legtöbb örül ha egyáltalán nő kerül a közelébe.
3. Biztosan gyönyörű vagy! Sosem értettem aki súly alapján ítéli meg a nőket!
1. Hormonális probléma minden második not érint. Olyanokat is, akik vékonyak. Ne ítélj külső alapján, te sem lehetsz Adonisz.
2. Troll..
2!
Mert az átlag fazon nagy hasú már 30 éves kora előtt is.
Ennek ellenére szeretik kritizálni a nőket, meg csöpögtetni a nyálukat a szép nőkre.
Több önkritika kellene!
A nő legyen puha , lágy, selymes, cicis.
De egy pasi ne!
De ha mégis akkor ne az átlag nőket lessétek meg a szépeket.
Vannak fogatlan Marika nénik is ám!
Ott is lehet válogatni!
5. Ez is egy szempont, igen.
Gondolom mindenkinek megvan a Balatoni pontotós poszt? Hasas, hájas férfiak pontozzák a nőket. Őket ki fogja?
6. Szegény Marika néni, csuklik rendesen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!