Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az itteni átlag alatti férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni átlag alatti férfiak miért bántják a telt nőket?

Figyelt kérdés

Sok hozzászólásban látom hogy bántják őket. Miért?

Hisz egy nő bármikor ujjanként kap magának 5 férfit, de a férfiak nehezebb helyzetben vannak.

Annyira ki vannak égve, hogy itt vagdalkoznak?

Az is igaz, hogy bármelyik ember képes lefogyni.

2024. aug. 6. 18:04
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
39%

figyelj csak miért általánosítasz?

Én átlag alatti mackós alacsony pasiként oda meg vissza lennék hasonló nőért jó pár éve már egyszer szerelmet vallottam egy hozzám hasonló telt visszahúzódó lánynak erre mit képzelek én hogy majd pont ilyen pasi kell neki pedig ismertük egymást osztálytársak voltunk rendes kis csendes csaj volt őt is bántották hogy ilyen meg olyan sokszor vigasztaltam és erre ahelyett hogy csöndben el küld ...

2024. aug. 19. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!