Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiak, akik nem jóképűek, totál sikertelenek a nőknél és nem keresnek 7-800 ezreket havonta! Hogy telik egy átlag napotok, hétvégétek?
Figyelt kérdés
Én 38 vagyok, de totál offos vagyok a nőknél, rám sem néz senki soha, ha próbálkozok, akkor mind offol (nem modelleknél próbálkozok, de bűnronda vagy 100 kilós nőknél sem, ha én sportos vagyok és normálisan öltözök). Szóval próbálok fejben akklimatizálódni a dolgokkal, hogy mi lesz majd, mert saját kis panellakást vettem, egyedül fogok élni. Egyedül nem szeretek eljárni, mert 40 körül szerintem elég gáz egyedül mászkálni, meg bulizni, koncertezni, mert az emberek java társasággal megy mindenhova, párban, ami még 20-on évesen nem gáz, az 35 felett már fura az emberek szemében, hogy ez a szerencsétlen ronda alak egyedül van, biztos lúzer is2024. máj. 19. 12:37
1/14 anonim válasza:
Lehet at a baj hogy nem jársz templomba! Meg hogy elutasitod a fiatalabb (26-30) közötti nők közeledését? Lehet nem jó irány hogy 36-45 közötti (korban hozzad illő) nőknek próbálkozol. Meg miért akarsz (ha akarsz) duci - egyedülálló anyukával összejönni? Ott vannak a 28 éves ,gyermektelen vékony instás nők is.
2/14 A kérdező kommentje:
Na hirtelen biztos a 30 alatti (mind magáznak már amúgy is) csinos instás nőknek fogok bejönni, mert eddig még nem jöttem be nekik. Jó is volna. :D
2024. máj. 19. 12:47
3/14 anonim válasza:
Hétköznap végigdöglődöm a melót, hétvégén meg haza a szüleimhez, segítek nekik, amiben tudok. (Nem mondanám magam rosszképűnek, rosszul se keresek, de önbizalmam, magabiztosságom nulla. Ennek megfelelő párkapcsolati "erdményekkel".)
4/14 anonim válasza:
Talán le kellene szakadnod a szüleidről.
Miért kell nekik segíteni? Nem tudják magukat eltartani?
Hétvégémn nőket kellene hajkurásznoid.
5/14 anonim válasza:
Fordítva van az ok-okozat. Nem azért nem nőzök, mert hazajárok a szüleimhez, hanem azért, mert nem vagyok határozott, céltudatos, önbizalomtelt. A szüleimhez azért megyek haza, hogy legalább két nap értelmesen teljen a hétből, ahol nem a megőrüléssel kell viaskodnom. Hétköznap csak meló van meg kondi.
6/14 anonim válasza:
Koncertekre sokan mennek egyedül minden korosztályból, ez ne legyen szempont.
7/14 anonim válasza:
Én most leszek 38 és nettó 500 sincs a bérem. Panelban élek és nincs autóm. Sportos vagyok és szerintem relatíve értelmes is. Családcentrikus vagyok és keresztény ( de nem bigott ).
38 éve offol az összes nő.
Szerinted ? :(
8/14 A kérdező kommentje:
7. es dettó. Én 480 ezret keresek, abból 80 a lakáshitel, kényelmesen megélek, havi 150-et félre is teszek. Azt az összeget nőre is költhetném, mármint benzin, kirándulás, koncert együtt, tánc, utazás, bármi. De engem is offol mind, rám sem néznek, ha megszólítom, akkor meg alig várja, hogy lerázzon.
2024. máj. 19. 16:20
9/14 anonim válasza:
7-es vagyok, elég hasonló a helyzetünk akkor nem fogunk össze? Mármint nőt keresni ?
10/14 anonim válasza:
Nézd! Szerintem rossz helyen keresgélsz! Próbálj meg olyan nőt keresni, aki önmagadért (is) szeret, és kimondom, nincs semmije, és nem is akar dolgozni! A 150ezer bőven elég, /sőt, még sok is/ hogy magadhoz köss valakit! Ez lesz a "fizetés" hogy veled van és a lakást is biztosítod! Nagyon sok ember vágyik egy stabil anyagi párkapcsolatra! Hajrá!👍 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!