Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország sikertelenségi...

Magyarország sikertelenségi spirálja Orbán malmára hajtja a vizet? Ennek örül egy átlag fideszes?

Figyelt kérdés

Minél sikertelenebb az ország annál inkább lehet Brüsszelre Sorosra Gyurcsányra fogni és annál nagyobb hatalom kell Orbánnak hogy megvédje az országot.

Minél jobban utálnak minket a szövetségeseink, annál nagyobb hatalom kell Orbánnak, hogy megvédje a szuverenitásunkat a szövetségeinktől...

Minél nagyobb az infláció gyengébb a forint deficitesebb a költségvetés annál jobban kiszolgáltatódunk Orbánnak tehát nagyobb hatalma lesz rajtunk átlag állampolgáron.

Minél rosszabb az oktatás az egészségügy, annál butább a magyar és betegesebb, ezáltal jobban ki van téve Orbán támogatásának, tehát nagyobb hatalma lesz felettünk.

2023. dec. 6. 20:32
A kérdező szavazást indított:
Igen bevallom örülök neki fideszesként így nő Orbán Viktor hatalma szerencsére.
Ellenzékiként átlátom hogy ez jó Orbánnak, de nem jó az országnak.
15 szavazat
 1/10 Sulek Péter ***** válasza:
100%
Miért csak szélsőséges válaszok vannak megadva ? A világ nem fekete fehér
2023. dec. 6. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

A fidezs szavazóinak nagy része teljesen "szekta" mód szavaz, nem a józan ész szerint, ők akkor is Orbánra szavaznának ha Orbán átoperált ovodás migránsokkal fajtalankodna otthon.

Kb ezt mondanák: Na és akkor mi van inkább ő mint a Gyúúúcsány!

:D

2023. dec. 6. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

Én annak örülök, ha a libsiknek minél rosszabb. Szeretem, ha hangosan sivalkodnak. Ha ehhez az kell, hogy én is rosszabbul élek, akkor legyen. Mi konzervatívak amúgy is edzettebbek vagyunk. Nem vagyunk hiperérzékeny nyámnyila pesti suhancok.

Testünk mint egy acélsodrony, bírjuk a strapát!

2023. dec. 6. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

1. Az ország nem sikertelen: a reálbérek nőnek, a foglalkoztatottság csúcsokat dönt, az adósbesorolás kedvező (a befektetésre ajánlott kategóriában vagyunk a Moody's szerint), az államadósság csökken, az adók csökkennek, nálunk a legalacsonyabbak az energiaárak egész Európában, plusz családtámogatás, rezsicsökkentés (az átlagfogyasztásig), 13. havi nyugdíj, 25 év alattiak SZJA-mentessége, stb. Mindez a Covid-válság, a háború(k), a migrációs válság és az elhibázott EU-s szankciók ellenére! ...és hogy a kényes kérdéseket se hallgassuk el: a forint árfolyama is stabilizálódott, valamint az infláció is egy számjegyűre mérséklődött. Ezek tények.

2. Utálnak a szövetségeseink? Charles Michel épp a napokban járt a Karmelitában, most pedig épp Macron hívta meg Orbánt Párizsba. Arról nem is szólva, hogy az elvesztett lengyel szövetségesek helyett 2 újat is szereztünk: Szlovákiát és Hollandiát. Trump pedig már melegít...

3. Mint írtam, az infláció már 9,9%-ra csökkent, a forint pedig stabil: jelenleg 380 az euróhoz képest. (Hol van már a 420?)

4. Ami az oktatást illeti:

[link]

Egészségügy: a kormány jövőre 420 milliárd forinttal többet fordít az Eü-re, mint 2023-ban (összesen 3200 milliárd forintot).

[link]

2023. dec. 6. 21:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk a fidesz minden csak nem a konzervatívizmus. Inkább illiberális ahogy Orbán meghatározta. Azaz szabadság ellenes. Így már inkább érthető.
2023. dec. 6. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
#2: Értem. Akkor most vesd össze a #4-es hozzászólást a sajátoddal és vonj mérleget.
2023. dec. 6. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

#2: Ami pedig a fajtalankodást illeti, tegnapi hír:

[link]

Látod? Ez a különbség közted és köztem. Én tényeket közlök (forrással), te pedig a saját agyad szüleményeit böfögöd ide... :)

2023. dec. 6. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ennek örül.
2023. dec. 6. 21:16
 9/10 A kérdező kommentje:

4. Hát azért a tényekkel te is hadilábon állsz.

Robert Fico populista baloldali magyarellenes politikust te Magyarország szövetségesének írod. Nagyon komoly válság lehet a lelkedben hazafiságból.

Mert az hogy Orbánnak egy beteg érdekembernek a szövetségese egy magyarellenes nyelvtörvényt elfogadó magyar verést támogató politikus azt már megszoktam sajnos.

Ne keverd Magyarországot Orbánnal. Sajnos a Fideszben összekeverik, de egyre azt látom hogy ég és föld a különbség. Nagyon káros hozzáállás. Abból fakad hogy az illiberális autokrata Orbán rátelepszik az emberek fejére a saját gondolatait lenullázva.

Magyarország szövetségese - szégyen hogy ennek nevezed! Kérlek azonnal revideáld az álláspontodat és a kommentjeidet:

"Robert Fico pártjának, a Smernek a kormányzása alatt számos magyarellenes, szlovákosító intézkedést vezettek be: betiltották a felvidéki magyarok számára a kettős állampolgárság lehetőségét,[6] a szlovák nyelvtörvény módosításával jelentősen korlátozták a magyarok anyanyelvhasználatát,[7] megerősítették a magyarok kollektív bűnösségét rögzítő Beneš-dekrétumokokat,[8] a szlovákiai magyar iskolákban használt tankönyvekbe szlovákul kerültek be a helységnevek,[9] emellett történelemhamisító állítások kerültek be a történelemtankönyvekbe.[10][11]

[link]

2023. dec. 6. 21:28
 10/10 jpeacefuler ***** válasza:
Kár neked ilyen témában szavazást indítani. Úgyis lehurrogod azt ami nem kedvedre való hozzászólás. Így értelmét veszti az egész. Mintha szavazást indítanák, hogy a sört, vagy a bort kedvelik jobban és én, -bort kedvelő lévén- nekifeszülnék a sörös szavazóknak. Szerintem ne erőltesd ebben a formában.
2023. dec. 8. 06:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!