Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zavarja a jobboldali...

Miért zavarja a jobboldali mélykeresztény, heteró, sziklaszilárd identitású embereket a Pride?

Figyelt kérdés

Ezek az emberek miért acsarkodnak évek óta a Pride rendezvény létezése miatt, és követelik betiltását, amit idén sem fognak megkapni, mivel alkotmányellenes lenne, ha amúgy egyáltalán nem érinti őket? Ők heteroszexuális emberek, betonfix identitással, miért fáj nekik egy évben egyszer pár szoknyás férfi, meg boldog meleg pár látványa, ha egyáltalán látják, mert a legtöbben amúgy meg sem fordulnak épp akkor a közelében sem?

Azért különös ez nekem, mert ha ellenérzést vált ki valakiből az azonos neműekkel kapcsolatos vonzódás, akkor a témára rá sem keres, meg sem nézi, mert nem érdekli. De ezek 0-24 ben ezzel a témával foglalkoznak, sok politikussal az élen, ez a homoszexualitás csak egy kreált ellenség, hogy a köznép figyelmét eltereljék az igazi problémákról?

ma 19:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
25%
Nem őket zavarja hanem a normális embereket
ma 19:21
 2/34 A kérdező kommentje:
De megindoklod kérlek, hogy miért? Illetve miért hivatkoztok egy gyűlöletkeltő, utálatos, agresszor embercsoportra egymás között normálisként? Mivel másabb ez neked, mint egy heteró párkapcsolat, ha nem te vagy benne, és nagyjából az év 363 napján nem is hallasz róla, csak ha direktbe ezt keresed?
ma 19:30
 3/34 anonim ***** válasza:
21%

Heteroszexuális nem keresztény baloldaliként engem is zavar a Pride. Aki szeret homokozni az felőlem tegye nyugodtan, de ez az ő saját magánügye és nem tartozik másra.

Pl én szeretem a tüdővagdaltot, de tudom hogy az emberek többsége nem szereti a tüdővagdalt vagy egyéb belsőségeket, ezért én sem követelem, hogy legyen felvonulásunk nekünk tüdőt evő embereknek és nem toljuk oda mások képébe a tüdős menüt. Megeszem magamnak otthon, nekem ízlik, de más meg nem szereti ezt és ezt én elfogadom. Nem tudom miért nem lehet ugyanez azzal kapcsolatban is, hogy ki hova teszi a kukiját. Ha a többség a p*nciba szereti míg a kisebbség a saját neme popsijába akkor miért nekünk 95%-nak kell hozzájuk 5%-hoz igazodni?

ma 19:31
 4/34 anonim ***** válasza:
71%
1# De ha nem mész ilyen meleg rendezvényre, akkor miért zavar téged? Nem fog kikezdeni veled egy meleg sem. Van fogalmad róla, hogy ezzel csak öngyilkosságba kergeted azokat az embereket, akiknek labilis az identitásuk? Ha valaki emiatt lesz öngyilkos, akkor is felelősséget vállalsz a homofób kijelentéseidért?
ma 19:34
 5/34 anonim ***** válasza:
33%
3# Sok meleg felvállalni se meri magát, nemhogy a Prideon vonulgatna... Épp, hogy rejtőzködnek. Hála nektek.
ma 19:35
 6/34 anonim ***** válasza:
53%
6# De van valami személyes sérelmed feléjük, vagy mi a gyűlöleted oka? Pridera nem jársz, meg gondolom homó helyekre, bárokba sem. Akkor nem botlasz beléjük gondolom..Pont az ilyenek miatt lesznek öngyilkosok, mint te.
ma 19:42
 7/34 A kérdező kommentje:

#3 A leggyengébb érv, amelyet felvázoltál az összes közül. Téged senki nem fog kirekeszteni, nem fognak belédrúgni, nem hoznak tüdővagdaltfób törvényeket ellened, gyermekvédelemre hivatkozva, illetve nem próbálja meg a tüdővagdalt szereteted elmebetegségnek beállítani minden évben a Fidesz szatellit pártja. Szóval ennél erősebb érvek kellenek annál, hogy miért is zavaró neked egy pár órás felvonulás.

#6, Azt meg inkább nem írom le, hogy mi lenne a jó hír, mert az internetről is letiltanak... ;)

ma 19:46
 8/34 anonim ***** válasza:
63%
8# Durva, hogy egy lapon említed a kettőd. Az egyik bűncselekmény, a másik meg egy vonzalom, igaz, nem az az általános, de beleegyezésen alapszik, 2 felnőtt férfi. Így is bujkál nagyon sok meleg. Mi lesz a következő? A hálószobából is kitiltod őket? Nagyon súlyos dolgokat állìtasz. A szavaknak súlya van. És nem vagy tisztában a következményeivel. A szóbeli bullying legalább olyan súlyos, mint a fizikai erőszak.
ma 19:48
 9/34 anonim ***** válasza:
53%
12# Miért lenne bűncselekmény a melegség? 2 felnőtt férfi szerintem el tudja dönteni, mit akar.
ma 19:51
 10/34 anonim ***** válasza:
33%

13,14.

Mikor válaszoltok az én kérdésemre is, kíváncsi vagyok hogy a meleglobbisoknak mi a véleménye a pedofilokról?

ma 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!