Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zavarja a jobboldali...

Miért zavarja a jobboldali mélykeresztény, heteró, sziklaszilárd identitású embereket a Pride?

Figyelt kérdés

Ezek az emberek miért acsarkodnak évek óta a Pride rendezvény létezése miatt, és követelik betiltását, amit idén sem fognak megkapni, mivel alkotmányellenes lenne, ha amúgy egyáltalán nem érinti őket? Ők heteroszexuális emberek, betonfix identitással, miért fáj nekik egy évben egyszer pár szoknyás férfi, meg boldog meleg pár látványa, ha egyáltalán látják, mert a legtöbben amúgy meg sem fordulnak épp akkor a közelében sem?

Azért különös ez nekem, mert ha ellenérzést vált ki valakiből az azonos neműekkel kapcsolatos vonzódás, akkor a témára rá sem keres, meg sem nézi, mert nem érdekli. De ezek 0-24 ben ezzel a témával foglalkoznak, sok politikussal az élen, ez a homoszexualitás csak egy kreált ellenség, hogy a köznép figyelmét eltereljék az igazi problémákról?

tegnap 19:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
63%
12# Ha betiltanák a Prideot, akkor alábbhagyna a meleggyűlöleted? Én kétlem... Akkor a következő az lenne, hogy amiatt kiabálnál, hogy tiltsák/zárják be a melegbárokat, homoszexuális helyeket, csak mert neked nem tetszik. Hogy egymás közt se lehessenek egy zárt helyen. Aztán a következő az lenne, hogy megtiltanád, hogy egy pasi a hálószobájában egy másik pasival szexelhessen. Utána bebörtönöznéd őket.. A legvégét meg mindenki kitalálja, hogy mit tennél velük...
tegnap 20:00
 12/34 A kérdező kommentje:
#15 Arról egy meleglobbist kéne megkérdezned, én nem tartozom közéjük. Erre a kérdésre pedig az a válaszom, hogy akkor adok rá választ, mikor nem ignorálod látványosan a #2-es válaszomban felvetett kérdésemet úgy, mint Kónya Endre bácsi pedofilügyét a NER által kitartott propagandisták.
tegnap 20:02
 13/34 anonim ***** válasza:
17%

Látom soha nem fogtok színt vallani hogy mi a véleményetek a pedofilokról!!

16.

Tudod én még értem a pride előtt is és semmi bajom nem volt a melegekkel amíg nem az utcára vitték a melegséget.

tegnap 20:05
 14/34 anonim ***** válasza:
29%

Én nem gyűlölöm a melegeket, de ezt a bohóckodást csuklóból tiltanám be.

Tudomásom szerint még sok meleg sem ért egyet ilyen nyilvános bohóckodással.

De mondok egy példát, Gyurcsány vagy más pojáca odamegy, ők politikai érdekből mennek oda, ami sumákság.

Sok ilyen van, amelyik csak politikai tőkét akar kovácsolni.

Ezek is megérdemlik, hogy akkor ne legyen hová odadugni a képét.

tegnap 20:08
 15/34 anonim ***** válasza:
63%
18# Nem hiszek neked. Már akkor is bajod volt velük. Téged kvázi a létezésük zavar. Ha meghátrálnának a Pride kérdésében, ugyanúgy gyűlölködnél, akkor lenne a következő szint, és még hátrálniuk kellene, majd azután is
tegnap 20:09
 16/34 A kérdező kommentje:
#18 Amint te is megválaszolod a kettes kommentemben felvázolt kérdések valamely pontját, mivel ezzel közelebb kerülnék a gyűlöletkeltő emberek logikájához, akkor minden további nélkül megválaszolom ezt.
tegnap 20:13
 17/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem mi jobboldaliak utáljuk a melegeket gyűlölködtetek gyűlölet beszédet amikor Bese atyáról és Szájer Józsefről kiderült hogy melegek!
tegnap 20:13
 18/34 anonim ***** válasza:
32%
22# Nekik nem a melegségükkel volt a baj, hanem a képmutatással. Egyébként jótanács, hogy hagyd abba ezt a melegellenes hergelést, mert ezzel magadnak is ártasz.. De tényleg. A te lelkednek sem tesz jót. A gyűlölet betegíti a lelket. Ha a melegekre nem is, legalább saját magadra legyél tekintettel.
tegnap 20:15
 19/34 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem azért nem válaszoltatok a pedofil kérdésre mert kiderült hogy a prime is támogatja őket az azt ti
tegnap 20:17
 20/34 anonim ***** válasza:
32%
19# Ha lenne meleg haverod, neki sem esne jól, ahogy beszélsz róluk. Képzeld magad az ő helyébe.
tegnap 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!