Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zavarja a jobboldali...

Miért zavarja a jobboldali mélykeresztény, heteró, sziklaszilárd identitású embereket a Pride?

Figyelt kérdés

Ezek az emberek miért acsarkodnak évek óta a Pride rendezvény létezése miatt, és követelik betiltását, amit idén sem fognak megkapni, mivel alkotmányellenes lenne, ha amúgy egyáltalán nem érinti őket? Ők heteroszexuális emberek, betonfix identitással, miért fáj nekik egy évben egyszer pár szoknyás férfi, meg boldog meleg pár látványa, ha egyáltalán látják, mert a legtöbben amúgy meg sem fordulnak épp akkor a közelében sem?

Azért különös ez nekem, mert ha ellenérzést vált ki valakiből az azonos neműekkel kapcsolatos vonzódás, akkor a témára rá sem keres, meg sem nézi, mert nem érdekli. De ezek 0-24 ben ezzel a témával foglalkoznak, sok politikussal az élen, ez a homoszexualitás csak egy kreált ellenség, hogy a köznép figyelmét eltereljék az igazi problémákról?

tegnap 19:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

Azokban az országokban ahol szabadja a rengeteg a pride-ot ez megy:

[link]

tegnap 20:23
 22/34 anonim ***** válasza:
52%
21# Lehet, hogy van a baráti körödben is, vagy ismerősi körödben meleg, és nem tudsz róla. Neki maximális támogatásra, empátiára van szüksége. Ha van haverod, aki meleg, szerinted neki hogy esne, amiket mondasz róluk? És javaslom neked pszcihológust, pszichiátert, mert ilyen koncentrált gyűlölet, amit érzel, az nem normális...
tegnap 20:26
 23/34 anonim ***** válasza:
53%
24# Ugye nem hagynád cserben a meleg haverodat? Ebbe gondolj bele, légyszíves..
tegnap 20:33
 24/34 anonim ***** válasza:
29%

Most kaptam egy melegtől egy trárkodások közepette fenyegető üzenetet magánban ennyit arról hogy a jobboldaliak gyűlölködőek!

Mostantól még erőteljesebb véleményem van a melegekről amin nem változtatok hála nektek!

tegnap 20:36
 25/34 anonim ***** válasza:
53%
24# Nem én voltam. Én kulturált stílusban írtam. 22-23-as kommentelő vagyok.
tegnap 20:40
 26/34 A kérdező kommentje:
Megkérnék mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljatok, ne privátban, ne egymást támadva, hanem különálló válaszokat adva.
tegnap 20:42
 27/34 anonim ***** válasza:
32%
24# Próbáld meglátni a melegben is az EMBERT!! Kérlek..
tegnap 20:43
 28/34 anonim ***** válasza:
50%
24# Jó, nem kell támogasd a Prideot. De legalább a mindennapi életben ne árts nekik. Ez a legtöbb, akit tehetsz. És itt semmilyen elfogadásról nem beszéltem. Ha végképp utálod őket, akkor kerüld ki őket. Ennyi. Mivel a melegség amúgyis egy kisebbség, egy szubkultúra, nem lesz nehéz dolgod kikerülni őket.
tegnap 20:47
 29/34 anonim ***** válasza:
45%

Egy csomó országban halálbüntetés vagy börtön jár a homokozásért. Szerintem örüljenek már annak is, hogy full legális amit csinálhatnak.

Most, hogy Trump szerencsére megszüntette az USAID-et érdekes módon kiderült, hogy szinte az összes országban a Pride szervezők háborodtak fel a legjobban. Egy rakás országban az USAID volt a legfőbb finanszírozója a Pride-nak. Ezért is sipákol a sok pride-os az USAID megszűnése miatt. Innen is látszik, hogy ez csak egy idegen ideológia hegemóniája.

De szerencsére eljött már a kvírek világrendjének alkonya.

tegnap 21:20
 30/34 anonim ***** válasza:
46%

“ Most, hogy Trump szerencsére megszüntette az USAID-et érdekes módon kiderült, hogy szinte az összes országban a Pride szervezők háborodtak fel a legjobban. Egy rakás országban az USAID volt a legfőbb finanszírozója a Pride-nak”

Mit kell fogyasztani ahhoz hogy ezt a lázálmot igaznak gondolja az ember?

tegnap 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!