Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lennének online társkereső oldalak és alkalmazások, akkor a nők nem Mr. Tökéletest keresnék és így több átlagos és átlag alatti külsejű férfinak jutna barátnő, vagyis kevesebb lenne a nőknél sikertelen, magányos férfi?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 20:48
1/15 anonim válasza:
Miért nem lehet visszaolvasni a napi három ilyen kérdést?
Nem, a nők élőben is azokkal jönnek össze, akik nekik tetszenek.
2/15 anonim válasza:
Életemben nem jártam semmilyen társkeresőn. De nem változtatna az igényeimen se felfele se lefele. Nem is értem a kérdést.
3/15 anonim válasza:
Soha nem voltam társkeresőn, mégsem kellene nemhogy átlag alatti, de számomra átlagos pasi sem. Akárhogy erőszakoskodnak (szokásuk), soha.
4/15 anonim válasza:
Én sem láttam még a társkeresők felhozatalát.
5/15 anonim válasza:
Szar a tk, mert nagyrészt ilyen defektes pasik vannak rajta, mint a kérdező.
6/15 anonim válasza:
És szerinted milyen Mr. Tökéletes?
7/15 anonim válasza:
nem mr. tokeletest keresik a nok, de ha nem lennenek online tarskeresok, eloben te akkoris mr. luzer lennel es senki rad sem nezne.
ja es ha nem lenne online tarskereses, akkor hogy tudnad a 18 eves szupertestu kiscsajokra kicsapni napi 3x a tinderrol lementet screen shotjaikra?
9/15 anonim válasza:
Sosem voltam fent semmilyen társkeresőn, nem használtam Tindert és efféle appokat. Viszont, soha nem is jöttem össze olyanokkal, akik valamilyen okból nem feleltek meg számomra.
10/15 anonim válasza:
Csak tippelni lehet hogy jobb lenne a helyzet. Mivel a társkeresés állítólag régen valamivel jobb volt (sok idősebbtől hallottam hogy régen a társkereső netes oldalak előtt könnyebb volt, jobb volt) ezért esélyes hogy jobb volna.
De teljesen mindegy, ezt már nem lehet visszacsinálni úgysem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!