Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkereső alkalmazásokon a képeken szép lányok miért néznek ki tökre átlagosan a valóságban?
Nekem a randijaimon a férfiak mindig pozitívan csalódtak eddig, mert egyszerűen nem photoshoppolok és nincs fényképarcom, mert nem megy az erőltetett mosolygás képekre. Élőben meg jó a kisugárzásom. De pont ezért csak az átlagos és alatti férfiak vesznek észre és adnak randiesélyt az oldalról.
De sokan vannak photoshoppolt képpel, hogy legalább tali esélyt kapjanak. 38N
Háááát nekem nem sok randim(talim) volt Tinderről viszont... Kivétel nélkül az összes nő rondább volt mint a valóságban.
Náhány nő annyival másabb volt hogy konkrétan fel sem ismertem őket talin. Goldolom sokan szeretik legyezgetni a hiúságukat a neten. De mivel egy párkapcsolathoz elegedhetetlen hogy a 3D való világban is találkozzunk így előbb vagy utóbb ez mindig kiderül.
30f
(upssz rosszul írtam)
Így akartam:
"Kivétel nélkül az összes nő rondább volt a valóságban."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!