Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bannolt volna a Tinder? Előfizetéssel nulla matchem és nulla like-om van
Budapesti férfi vagyok,korábban néhány hónapot töltöttem a Tinderen. Akkoriban voltak matcheim és randijaim is. Egy idő után azonban hanyagoltam az alkalmazást, majd körülbelül három hónapja töröltem magam róla. Most néhány napja újra regisztráltam, előfizetést is vásároltam, de teljesen meglepődtem: se like-om, se matchem nincs.
Korábban ilyen még sosem fordult elő, és nem értem, mi lehet az oka. Budapesten élek, tehát nem egy kis elzárt faluban, ahol kevesebb esély lenne matchekre. Annak idején én magam töröltem a profilomat, tehát nem az alkalmazás tiltott le, és úgy gondolom, nem sértettem meg semmilyen Tinder-alapelvet sem. Lehetséges, hogy a Tinder shadow bannolt? Mi lehet erre a megoldás? Érdemes lenne új telefonnal regisztrálni?
Nekem is régebben 50+ match,most pár hónap alatt 0.
Shadowbannolva lettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!