Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder már egy haldokló társkereső vagy előfizetéssel elfogadható?
Nekem is kevesebb a like,valamint mások is mondták hogy a fejlesztők leginkább már arra mennek hogy fizess elő,különben a találatok legvégére kerülsz és emiatt kevesebb lájkot fogsz kapni.
Szerintetek a Tinder már halott társkereső vagy előfizetéssel elfogadható?
Én viszont azt vettem észre, hogy lájkoktól/matchektől (vagyis az én profilomtól) függetlenül sokkal kevesebb a női felhozatal (kb. fele-harmada) az egy évvel korábbinak és "minőségben" is sokkal gyengébb lett (több elhízott, proli, gyerekes stb).
Ezt más is meg tudja erősíteni?
Egy nagyon xar platform, de még így is a legjobb netes társkereső, így a legjobb hely arr, hogy olyanokkal ismerkedj, akikkel amúgy nem fotnál össze az életben.
Az tény, hogy sokat kell küzdeni, hogy legyenek match-eid. Nehéz megtalálni azokat a jó képeket, amik eladnak téged. Marketing... egy piacon versenyzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!