Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » NőK!29 évesen mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Svábhegyi_festő kérdése:

NőK!29 évesen mennyire vagyok gáz férfi ha gyorséttermi munkát végzek és ez engem kielégít,boldog vagyok?

Figyelt kérdés
Van ételem, borom, fekhelyem. Nem kell más. Viszont szeretnék egy aranyos, kedves, dögös barátnőt is.
2020. jún. 10. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Férfiként az a véleményem, hogy sajnos nem rendelkezel egy komoly kapcsolatot kereső nő számára elégséges kiaknázható erőforrással.

Amúgy a nők fel akarnak nézni a férfire, ezt mondják. Nincs minden veszve csak sose legyen rosszabb borod, mint a csajodnak és akkor valószínűleg

tisztelni fog.

2020. jún. 10. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a férfi típus kedves kérdező, amilyen te vagy, az én rémálmom :) hosszú zsíros haj, szakáll, pár száz forint a zsebbe, de cigire még futja, enni meg majd holnap eszünk. Autó minek, a bicikli minden hová elvisz, a fekhely pedig egy albi, ahonnan bármikor leléphetsz - csak semmi elkötelezettség igaz?

18 évesen ez is elég volt nekem egyébként, de amióta nő/felnőtt nő kategóriába sorolom magam, azóta azért ennél komolyabbak az elvárásaim.

A vendéglátózással önmagában nincs gond, egy nappali műszakos felszolgálót eltudok képzelni családapaként. Nem is a pénzről szól, ha keveset keres de boldog a munkájában nekem nem baj ha pincér vagy mosogató. De amiről te beszélsz - s ahogy beszélsz - azt tükrözi hogy neked eszed ágában sincs komolyan venni a világot.

2020. jún. 10. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!