Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NőK!29 évesen mennyire vagyok gáz férfi ha gyorséttermi munkát végzek és ez engem kielégít,boldog vagyok?
Férfiként az a véleményem, hogy sajnos nem rendelkezel egy komoly kapcsolatot kereső nő számára elégséges kiaknázható erőforrással.
Amúgy a nők fel akarnak nézni a férfire, ezt mondják. Nincs minden veszve csak sose legyen rosszabb borod, mint a csajodnak és akkor valószínűleg
tisztelni fog.
Az a férfi típus kedves kérdező, amilyen te vagy, az én rémálmom :) hosszú zsíros haj, szakáll, pár száz forint a zsebbe, de cigire még futja, enni meg majd holnap eszünk. Autó minek, a bicikli minden hová elvisz, a fekhely pedig egy albi, ahonnan bármikor leléphetsz - csak semmi elkötelezettség igaz?
18 évesen ez is elég volt nekem egyébként, de amióta nő/felnőtt nő kategóriába sorolom magam, azóta azért ennél komolyabbak az elvárásaim.
A vendéglátózással önmagában nincs gond, egy nappali műszakos felszolgálót eltudok képzelni családapaként. Nem is a pénzről szól, ha keveset keres de boldog a munkájában nekem nem baj ha pincér vagy mosogató. De amiről te beszélsz - s ahogy beszélsz - azt tükrözi hogy neked eszed ágában sincs komolyan venni a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!