Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem jöttem be a pasinak?
Figyelt kérdés
Egy hónapja elkezdtem beszélgetni egy férfival, és tegnapelőtt talákoztunk először. Facebookon sokat leveleztünk, de nem migazán próbált flörtölni, emiatt nemtudom, hogy pontosan mi a szándéka, és bejövök-e neki. Nekem már a levelezés közben is nagyon szimpatikus volt, és kép alapján nagyon tetszett. A találkozás után pedig csak rá tudok gondolni, nagyon megfogott. Nagyon jófej, de nem próbál romantikusan közeledni. Azt kizárom, hogy félénkség miatt, mert végig kiegyensúlyozott volt. Lehet, hogy nem tetszettem neki, vagy túl sokat várok az első találkozástól?2020. jún. 10. 16:45
2/9 anonim 

válasza:

Gondolom a BTK tiltja hogy te kacérkodj vele és flörtölj... mert az csakis a férfi dolga.
3/9 anonim 

válasza:

Időközben megváltoztak a szándékai, vagy talált mást, viszont nem akar bunkó módjára elküldeni
5/9 anonim 

válasza:

Keresett hétfő óta? Te kerested? Miért is nem? Annyit írhattál volna neki, hogy jól éreztem magam veled.
Másrészt, első randin próbálom megismerni a másik felet, hogy ő e az akit keresek. Flörtölés csak utána. Bár én nő vagyok.
6/9 anonim 

válasza:

Csak barátkozik, nem keres kapcsolatot.
7/9 anonim 

válasza:

Nekem már az fura,hogy az egy hónap alatt még csak nem is flörtölt. A pasik általában pár levélváltás után rátérnek a flörtre,ha közelebbi kapcsolatot szeretnének.
Nekem fura ez az egész. Miről leveleztetek, miért találkoztatok ha nem ismerkedés céljából? És mit beszéltetek meg a továbbiakra nézve?
Én nő vagyok, de biztos nem leveleznék 1 hónapig úgy egy pasival,hogy ne tudjam mit akar. Már csak a félreértések elkerülése végett is...
8/9 anonim 

válasza:

Lehet nem mer flörtölni. Akár kérdezz rá, tetszel-e neki.
9/9 anonim 

válasza:

Elég baj az ha egy pasi nem mer flörtölni egy hónapon keresztül. Azért odáig jusson már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!