Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok lenne esélye egy olyan pasinak, akinek a fogai az átlagostól picit rosszabb állapotúak?
Nem arról van szó hogy nem mosnám őket, rendszeresen mosok fogat, a leheletemmel sincsen semmi baj, pusztán az a probléma hogy rengeteg kávét, teát, és Colát iszok, ami még öblögetés mellett is befogja az ember fogát, így hiába mosom, a fogaimnak van egy sárgásabb árnyalata, plusz fogorvoshoz is rendszeresen járok, mivel párszor már tömni kellett pár fogamat, mert apró szuvasodások jelentek meg rajta.
Ezek mellett egyébként egy teljesen rendezett külsejű srác vagyok, illetve egyetemista vagyok, szóval suttyónak nem mondanám magam, de mégis elvesz valamennyit az önbizalmamból ez a dolog.
Volt olyan időszak, hogy a párom elkezdett napi több adag kávét inni és egy idő után rendesen meglátszott a fogain, baromi sárgák lettek. Mondtam neki, hogy most már vegyen vissza, mert gusztustalanul néz ki a foga és szerencsére meg is fogadta.
Nem mondom, hogy a legrosszabb dolog, de nekem biztosan lelohadna a lelkesedésem egy sárga mosoly láttán.
Gondolj bele, az emberek nem fognak kifogásokat keresni neked, hanem levonják az első dolgot, ami az eszükbe jut, hogy igénytelen vagy, vagy biztos nem mosod a fogad, ilyesmi...
De pl. az öcsém elég igénytelen fog témában, mindig is leszidtam érte, mert rendesen lepedékes a foga, undorító. Mégis lett barátnője, sosem fogom megérteni.
Tehát a kérdés, hogy akarsz-e kockáztatni azzal, hogy vajon aki neked tetszik, az hogy fog viszonyulni hozzá.
Nem jönnék össze soha olyannal, aki olyan szennyet iszik, mint a kóla. Függő vagy, ez plusz negatív dolog (cola - cukorfüggőség, kávé). Ja, egyébként pedig tudtad, hogy a kóla jó wc tisztításra?
Próbáld ki a szódabikarbónával való fogmosást, és ha jót akarsz magadnak hagyd el a kólát és a kávét.
Előbb tájékozódj, hogy hogyan kell használni a szódabikarbónát, utána ugasd le a másikat!
Én nem írtam sehol, hogy pl. mindennap használd.
De akkor vegyél a drogériában Denotmin fogport, vagy a legegyszerűbb megoldás, SZOKJ LE A KÁROS SZENVEDÉLYEIDRŐL!
De arra meg képtelen és lusta vagy!
Ja, és ha fogszakorvosi lapokat olvasgatsz, akkor ott minden egyes házi praktika ellen vannak, na vajon miért? Hogy hozzájuk vidd a pénzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!