Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Egy férfi aki minden hétvégi buliban más nővel van, ittas álapotban, vagy egy nő aki hetente váltogatja partnereit, ezt tudatosan teszi.
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 16:28
1/14 anonim válasza:
A mértéktelen ivás rendkívül káros az egészségre, ezért nyilván az a rosszabb.
3/14 anonim válasza:
O dolguk, ameddig nem artanak senkinek, en nem itelem el oket.
Ezt kellene mindenkinek, csak hat az emberek foldhozragadt maradi teremtmenyek.
4/14 anonim válasza:
Amíg senkit sem csalnak meg vagy csapnak be, egyikkel sincs semmi baj.
5/14 anonim válasza:
Az a férfi, aki alkoholista is, és hímri.ngyó. A csaj legalább csak ribi.
6/14 anonim válasza:
Az első teljesítmény, legalább is, hogy mindig más nővel van, a másik nem az, innentől kezdve nem kérdés szerintem.
7/14 anonim válasza:
Mindkettő egy aljadék :D nem attól vagy nagy férfi hogy egy halom csajt megfektetsz. És nem attól vagy nagy lány hogy állandóan más fiúkat keresel és oda is adod magad nekik.
20F
9/14 anonim válasza:
Azt csinálnak amit akarnak. Amúgy nekem egyik opció se kéne, mármint ha férfi vagy nő lennék, mind a kettőt elkerülném. De ettől még az ő dolguk.
10/14 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva, 6-os vagyok, cáfoljatok meg akkor. Tegyük fel van két totál átlag nő és férfi, egy ilyen férfinak igenis teljesítmény minden héten más nőt felszedni, a mai világban egyet is annak számít, nem hogy ennyit... Egy átlag nőnek viszont miért is teljesítmény? Akár naponta is szedhet fel mást megerőltetés nélkül, max egy picit nyomul, 5-ből legalább 1 csávónak tuti kelleni fog. Innentől kezdve a férfit tudom csak elismerni, ha csak ezeket a paramétereket vesszük számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!