Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit gondoltok a való életben, utcán, tömegközlekedésen, egyéb helyeken ismerkedésről, hogy veszitek ha egy férfi/srác leszólít titeket?
Férfiként kíváncsi vagyok a válaszokra, tekintve, hogy én szoktam ilyen helyeken ismerkedni. Baromság, hogy itt, vagy ott nem lehet.
Aki ilyenekben gondolkodik, az óriási lehetőségeket hagy ki!
Még temetésen és templomban is lehet!
Gyűlölöm az ilyet. Biztos én vagyok aznap a tizedik, akinek puncsol.
Azt meg különösen utálom, ha rá sem nézek az illetőre, nem is érdekli, hogy én mit akarok, hanem csak jön és az arcomba tolja magát, hogy ő bizony ismerkedni akar. A pitsába már ezzel, ha akarok valamit, jelzem. Egyértelműen. Ránézek. Rámosolygok. Akár oda is megyek. De ha szemlesütve sétálok vagy zenét hallgatva a mobilom nyomkodom, miért gondolja bárki, hogy kíváncsi vagyok az illetőre és nem csak haza akarok menni vagy valakire várok? Ennyi érzék legyen már bennetek emberek...
Igen, szeretem ha a hetkoznapokban valaki ismerkedni akar, amikor en is nyitott vagyok
===
Vagyis nem csak azt nezi, hogy o akar ismerkedni, es mindenaron, hanem azt is, hogy en abban a pillanatban milyen szituacioban vagyok.
Megtortent esetek:
eppen rohantam egy allasinterjura, szo szerint rohantam, mert a vonatom kesve ert be,
Fejhallgato a fejemen, csukott szemmel utazom valahova,
eppen mobilon beszelgetek valakivel,
amikor az ejszakai buszon, hajnali 4-kor megyek haza, akkor alapjaraton NEM lesz a valasz. Az esetleges lelkitarsam meg fogja erteni es nem erolteti, hogy meg menjek el vele valahova inni egy utolsot,
plusz este, amikor a buszmegalloban varom a buszt es egy autoval megallsz, hogy elvinnel, bocsi, de nem foglak komolyan venni, meg akkor se ha tenyleg ugy gondoltad "megallok ennek a lanynak, mert szeretnek vele elbeszelgetni, jobban megismerni"
Max elbaszelgetni hahaha
De amikor nem csinalok semmit, mosolygok, lathatoan nincs meg a havim :), akkor nyitott vagyok az ismerkedesre.
Én azon kivételek közé tartozom, aki örülne neki. Mert spontán, váratlan, természetes, valóságos.
Eddig egyszer történt velem ilyen, egy élelmiszerboltban szólítottak le (kultúráltan, kedvesen). Aztán az ismerkedés során kiderült, hogy nagyon nem passzolunk össze, de nem baj, van ilyen, viszont nagyon értékeltem a férfi bátorságát, hogy meg mert szólítani egy idegen nőt.
33N
Érdekes válaszok, de így már értem, hogy miért van annyi magányos ember, és lesz sok srácból "incel".
Közben meg megy a barátnőknek a csajos csacsogás 3 üveg "pezsi" meg 2 liter roséfröccs után, hogy minden férfi elkerül, meg a pasik lúzerek, te meg magányosan nyomkodhatod magadba az elemes csődört miután megetetted a macskáid.
Egyszer a metrón leszólított egy srác. Nincs ezzel gond cuki volt.
Azzal kezdte hogy ne haragudjak, de úgy érezte hogy esélytelen ha most nem szólít meg.
Engem nem zavart, akkor épp volt valakim, ezért mondtam nemet, de amúgy ez nem lett volna akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!