Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek közterületen (utca, tömegközlekedés, pláza, park, egyebek) sikerült barátnőt találnia, illetve egyáltalán lehetséges szerintetek?
Tehát megszólította a lányt, és kapcsolat, vagy viszony lett belőle.
Több helyen is olvasgattam ezzel kapcsolatban, és meglehetősen lesújtónak tűnik a sikerességi ráta, így nem tudom hogy van-e egyáltalán az ilyenfajta ismerkedésnek értelme.
Van olyan, akinek így mégis összejött valami?
Sok no hapog, ha le merik szolitani, en azonban biztatni szeretnelek. Nekem nagyon bejon ez a spontan ismerkedesi forma. :) bar kapcsolat eddig meg egyikbol sem lett, de en biztosan nem razok le senkit, ha csak nem rohanok eppen valahova (ha viszont szimpatikus az illeto ferfi, akkor is megallok egy percre legalabb szamot cserelni ;))
23N
2 randim is volt úgy,hogy buszon szólítottak le. kiderült a nevem és utcána az interneten megbeszéltük a részleteket.
az egyikkel fél évet jártam is. szóval lehetséges. csak tényleg kell egy kis bátorság,hogy oda merj menni a másikhoz. meg persze szerencse,hogy ne legyen foglalt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!