Metró futás végállomástól végállomásig lehetséges?
A fenti videón 1 megállót megy az ember, de ugyanezt meglehet egész vonallal is?
Tippjeim:
1-es rövid vonal sűrű állomásközökkel + lassú max 50 km/h, de Szécsenyi fürdő és a Mexikói út között a vasút miatt kerülőt kell tenni a metróhoz képest, ezen felül az 1 perces követés miatt alig áll a megállóban.
2-es metrónál nagyobb a táv és ritkábbak a megállók, így ott végképp a metró nyerne.
3-as L betű alakú pálya, így tudsz rövidíteni, de még így is hosszú.
4-esnél rövidek a megállótávolságok, rövid vonal, automata üzem miatt tovább áll a megállóban, ezért ezt tartom esélyesnek. Szerintetek?
az attól függ...nézd meg az állomás kijelzőjén, amikor a vonat kihúz, a hány perc a következő érkezése....aztán eldöntöd bevállalod-e?
mellesleg az összes híradóban benne leszel.
Egész vonalon biztosan kizárt.
Gimiben 56sec körül futottam a 400 métert, ezen a videón 380 méterre és 72 lépcsőre van 1 perc 20 másodperc. Lehet ez nekem is ment volna :D
Kérdező, pusztán logikai alapon: Mi értelme lenne bármilyen közlekedési eszköznek, ha futva lehagyod? :-)
Egyébként nálunk is van két olyan megálló ahol meg lehet tenni:
# 7/7 Időpont ma 10:23
Azt a sebességet az olimpiai bajnok Usain Bolt sem tudta tartani másodpercekig sem, ami a metró teljes útvonalán történő lefutásához kellene. :-)
Az biztos, hogy a 47-est le lehet hagyni, simán el szoktam érni a következő megállókban, ha városház térnél elhúz előttem. De a metróból fel is kell jönni, kerülgetni kell a retardált balra állókat a mozgólépcsőn, eltévedni az aluljáróban, le akarja kapni az ellenőr a fejed, mert azt hiszi bliccelsz... Szóval na.
De ha úgy döntesz, megpróbálod, akkor sok sikert, és szólj, szívesen segítek kamerázni pl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!