Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működne, ha így próbálnék meg ismerkedni járműveken?
Tehát mondjuk meglátok egy szép lányt a buszon/villamoson/metrón stb. és először megpróbálnék vele szemezni, és ha pozitív lenne a visszajelzés, akkor amikor valamelyikünk már le akarna szállni, akkor a kezébe nyomnék egy cetlit, amin rajta lenne a telefonszámom vagy az e-mailom.
Na meg hogy milyen rövid szöveggel lehetne odaadni neki, vagy hogy érdemes lenne-e egyáltalán bármit is mondani?
Illetve szemezés nélkül is működne ez a dolog szerintetek?
Még annyit hogy az nem nagyon működne, hogy elkezdek vele beszélgetni, és szöveggel kérem el az elérhetőségét, mert egyrészt tömegközlekedésen nehezebb lenne kivitelezni, másrészt meg a kezdeti leszólítás/beszélgetés nagyon nem menne, mert eléggé izgulós vagyok, és már csak akkor tudok jobban ellazulni, ha már ismerem valamennyire a másikat.
"Jegyeket bérleteket kérek ellenőrzésre!"
És ha nincs neki akkor jöhet az offenzíva.
Ba dum tss.
(műnvetés)
Túlbonyolítod. Menjd oda és köszönj. Mondd hogy tetszik neked és kérdezd meg hogy lenne-e kedve meginni egy üdítőt veled. Esélyesebb hogy így igent mond mint hogy kap egy számot és várod, hogy felhív ő téged.
Én biztos nem hívnám fel a számot, főleg hogy 2 szót sem beszéltünk. Viszont mondam már olyanra igent aki korrekten oda jött és elhívott valahova.
(parkban, kávézőban, plázában, bárhol lehet nem csak étteremben)
olyan cetlit adj neki, hogy:
"ha nem szeretnéd megadni a számod, sikolts egyet!"
Ez nagyon direkt.Engem elriasztana.Szerintem elég lenne, ha viszonozza a szemezést, ha rámosolyognál.Ha viszonozza, vagy legalábbis nem gyilkos tekintettel "válaszol", akkor odamehetsz hozzá azzal a szöveggel, hogy "Szia, mizu? Rég láttalak".
Aztán majd csak lesz valami...
Kisebb szemezés után, ha egy srác így odanyomná a kezembe a tel.számát, én tuti nem merném felhívni. Ha e-mail címet ad meg, akkor még mindig esélyesebb, hogy ráírok, de az se biztos. Főleg, hogy nehezen tudnám hová tenni a dolgot, lehet, hogy inkább csak valamiféle h*lye, gyerekes szívatásnak titulálnám, és nem akarnék magamból h*lyét csinálni az e-maillel. Ellenben ha teljesen normálisan odajönne hozzám a srác, és nem valami ledegradáló idióta dumával vagy "menőzéssel" próbálkozna, hanem tényleg intelligens formában odaköszönne, és elmondaná, hogy csinosnak/szépnek tart, tetszem neki, de most út közben - mivel biztos épp a dolgomra megyek - nem szeretne zavarni, ezért kaphatna-e tőlem egy nevet és elérhetőséget (e-mailt vagy mobilszámot), mert szívesen megismerne, akkor még mindig lehetséges, hogy ebbe belemennék. Ha lenne rá időm, akkor talán egy spontán kávézás is mehetne, de mivel általában nem jókedvemben használom a tömegközelekedési eszközöket, hanem mert tényleg dolgom van, és sietek, ezért valószínűleg az nem működne. De mondjuk egy számcsere vagy e-mailcsere okés lehet, és akkor majd külön megbeszélhetnénk egy találkát.
20/L
*gyerekes szívatásnak vagy valami fogadásnak titulálnám (...)
Kimaradt, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!