Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság ismerkedni?
Na ez egy jó kérdés.
Ismeretségi körben szerintem.
Nekem tetszett egy volt kollégám,úgy nézett ki,hogy én is neki. De ő nyuszi volt lépni,én meg szűz és totál tapasztalatlan lány révén megint csak nem tudtam mit tegyek. Kerestem őt,érdeklődtem de ez nem volt elég. Ettől többet én nem tudtam tenni.
Badoo-t már 3 éve használom hol letöltöm rajta vagyok pár hónapig találkozgatok férfiakkal,de annyira kamu..sok férfi teljesen más neten mint élőbe, nem kinézetet értem hanem viselkedést,jellemet.Meg hogy nem akarnak tenni semmit sem a kövi taliig. Aztan van,hogy letörlöm magam hónapokra.. aztán újra fel..
Most viszont nem engedi a telefonom letölteni a Badoot- sem a Tindert,úgy érzem párkeresést tekintve minden és mindenki ellenem fordul kezdem úgy érezni,hogy 23 évesem totál egyedül maradok,szüzen :D
23/L
Kedves Kérdező!
Honnan írsz? 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!