Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg leírja magát egy férfi a nő szemében ha tömegközlekedéssel megy randira?
Sőt akár még arra is vetemedik hogy azt mondja a hölgynek hogy menjenek pár megállót randi közben villamossal vagy metróval?
Egy kereskedelmi tv csatorna egyik műsorában beszélgetett erről pár "celeb" hölgy.Elsőre viccnek tűnt de kiderült ők ezt tényleg komolyan gondolják.
Ez egy randinál nem 100-ad rangú szempont?
Tudod, az a gáz, hogy te az agysejttel nem rendelkező celebekből indulsz ki és azt hiszed, hogy minden normális nő ilyen.
Annyira gázak vagytok.
Nem ha Ő a sofőr 😅
Am nekem van autóm, mégis van helyi járatra bérletem. Szeretek buszozni.
N27
Engem zavarna, ha randi közben arra kérne a partnerem, hogy bkv-zzunk pár megállót, de nem a pénz miatt.
Nem szeretek idegenekhez közel ismerkedni, zavarna, ha mások is hallanák a beszélgetésből, hogy 1. randin vagyok, esetleg zavarban vagyok.
Másrészt nem meghitt, romantikus hely az ismerkedéshez, átmenetileg pár percre sem.
A bkv-s érkezés, tàvozás ellen semmi kifogásom.
N24
Soha nem fogják bevallani, mindig a szebbik választ adják, annak ellenére, hogy a dolog előjele egyértelmű számukra. Szerintem mindenki tudja az előjelét egy nő számára annak, ha egy férfi tömegközlekedéssel megy randira :)
Ugye ti is, kedves lepontozók, akiknek fáj az igazság? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!