Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha két férfi iránt érzem majdnem ugyanazt?
Az egyikükkel régóta ismerjük egymást, van valami megmagyarázhatatlan összhang és vonzalom köztünk, de járni még nem jártunk. Egyetlen csók volt csak. Mindig 1-2 évre elszakadtunk egymástól különböző életkörülmények, okok, döntések és szituációk miatt, de tavasszal újra összehozott minket a véletlen (?) és egyelőre nem tudunk találkozni, többek között mert nekem vizsgákra kell készülnöm, de folyamatosan beszélgetünk, tartjuk a kapcsolatot és olyan “jó” érzés az egész vele. Olyan mintha most jutottunk volna el az életünkben arra a pontra, ahol egy szinten vagyunk és mindketten akarjuk egymást, mert korábban vagy én vagy ő nem akarta a kapcsolatot. Mégis kicsit bizonytalan vagyok.
A másik srácot alig ismerem, egyetemről ismerem és először tavaly találkoztam vele egy vizsgán, de már korábban is párszor láttam. Viszont tavaly valami olyat éreztem iránta amit megintcsak nem tudok szavakkal leírni, viszont nagyon hasonló ahhoz amit a másik srác iránt érzek és kihoz belőlem, de ami a legfurább az egeszben, hogy rettentően hasonlít rá. A lényük, viselkedésük, ahogyan beszélnek. Talán nagyon kicsit a jellemük is de korábban még soha nem volt ilyen, hogy két ennyire azonos emberrel találkoztam és mindkettő tetszett és nagyrészt ugyanazt váltotta ki belőlem. Mindkettejükben konkrétan ugyanaz fogott meg és tetszik és ugyanaz “nem tetszik”. A másikkal igaz, hogy nincs semmi háttér sztorim és tényleg csak egyszer beszéltem vele, de most a vizsgák kapcsán elkezdtünk chatelni is és nem tudtam visszafogni magam, annak dacára hogy oda vagyok az elsőként említett fiúért, ennek a másodiknak is úgy írtam, ahogy csak azokkal beszélek, akik érdekelnek és úgy veszem észre, hogy tetszem neki és mostmár vele is folyamatosan beszélek, viszont egyiküket sem akarom megbántani és csőbe húzni úgymond meg a hátuk mögött ezt csinálni.. egyelőre nem vagyok döntési helyzetben és gondolom majd ha élőben lesznek randik, akkor úgyis kiderül minden és az érzéseimre kel hallgatnom, de pl az is mennyire lenne tisztességes, ha párhuzamosan randiznék velük? Egyszer (na jó, többször) csináltam már anno és pl pont az elsőként említett srác volt az áldozata, mert helyette egy másikkal jöttem össze.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Nyugodtan randizzál mindkettővel, de amint kicsit is komolyodik a dolog, azonnal szakíts a másikkal. Ne vezessed meg.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!