Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vakrandira egy férfivel, akit a barátnőm ajánlott?
Én biztos nem hagynám ki a lehetőséget.
Tényleg nincsen veszteni valód.
Fizet neked egy kávét, és max nem találkoztok többet.
A kínálkozó lehetőségeket meg kell ragadni, még ha idegennek is hatnak.
Természetes, ha tartasz tőle, mert az ember tart az idegentől.
Viszont ha úgy állsz neki az egésznek, hogy "hűha, tök izgi, kíváncsi vagyok kisülhet-e belőle valami jó", akkor ez érződni fog rajtad, és akár még jól is sülhet el a dolog.
Szóval fogadd el szépen a randit, és lendülj bele a randizásba :)
Én ugyan csak 2 éve vagyok úgymond minden szempontból teljesen egymagam és az is igaz, hogy eléggé aszociális is lettem, de én biztos nem mennék el.
Ha össze akarnak boronálni, abból jó nem sül ki. Legfeljebb úgy, hogy le vannak fektetve a szabályok.
A beszélgetéssel, amitől te is félsz én úgy szelektalnek, hogy ha be se áll a szája és csak mondja, mondja aa magáét, úgy hogy közben te rosszul érzed magad akkor hagyni kell. Egyébként csomó témát fel lehet hozni, amiből nagyon sokmindent le lehet szűrni. Pl család, az előző kapcsolatainak dinamikája, milyen gyakran vált munkát esetleg karriert stb. Én már csak ezek miatt ismerkednék idegenekkel, hogy megtudjam mi van a puttonyukban.
"Ugyanakkor sok kérdés felmerül, pl. mi lesz, ha nem tetszik, ha én nem tetszem neki, ha nem tudunk beszélgetni, mert teljesen mások vagyunk személyiségre?"
Mi lenne? Megisztok egy kávét aztán szépen elbúcsúztok és mindenki éli tovább az életét. Egész pontosan semmi veszítenivalód.
Én nem értem, komolyan...
És akkor mi van, ha nem lesz belőle semmi?? Otthon egyedül filmet nézni+mosogatni és megetetni a macskát biztosan jobb program, bár arra ott az év többi 364 napja..
Szóval elmész, találkozol valakivel, esetleg nem jöttök össze, na és?? És akkor mi történik? Job esetben beszélgettek egy jót valakivel, rosszabb esetben fél óra-óra azután elköszönsz, és mehetsz haza mosogatni meg megnézni az esti filmet..
De ha olyan régóta lennék egyedül, és valóban szeretnék ezen változtatni, azért nem halnék bele, ha úgy fognám fel, hogy "jobb dolgom amúgy sincs, valószínűleg nem lesz belőle semmi, de elmegyek, legalább kimozdulok és még a végén jól érzem magam".
Senki nem mondta, hogy ott kell feszengeni, vagy hogy nem érezheted jól magad egy sz*r randin sem. Egyszerűen ha nincsenek elvárásaid, csak elmész mert jól akarod magad érezni, már az is teljesen más, mintha elmész és úgy állsz be görcsösösen hogy jajj de rossz ez nekem.. Nem kell mindent komolyan venni az életben.
De persze, otthon is lehet maradni, ha ennyire rá vagy feszülve, meg ne is menj soha sehova, azzal mész csak a biztosra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!