Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vakrandira egy férfivel, akit a barátnőm ajánlott?
Figyelt kérdés
Harmincas éveim végén járok. Tizenéve ismerem a barátnőm, igaz nem találkozunk csak évente néhányszor, távolság miatt. Egy régi ismerősével akar "összehozni". Azt mondta, csak egy kávéra/teára menjek el vele, veszíteni valóm nincs. Az az igazság, hogy évek óta egyedül vagyok, nem is randiztam, utoljára másfél éve, abból se lett semmi. Szerintetek érdemes elmenni úgy, hogy teljesen ismeretlen az ember számomra? Én a természetes ismerkedést tartom jónak, az ilyen dolgoktól eddig távol tartottam magam, de mostanában szeretnék közvetlenebb lenni és kicsit aktivabb lenni, nem csak várni. Ugyanakkor sok kérdés felmerül, pl. mi lesz, ha nem tetszik, ha én nem tetszem neki, ha nem tudunk beszélgetni, mert teljesen mások vagyunk személyiségre?2020. jún. 8. 19:56
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, annyira vak, barátnőm fogja leszervezni, hogy ne fotó alapján ítéljük meg egymást, meg az egyébként is csalóka.
Amúgy eldöntöttem, hogy elmegyek, köszönöm a hozzászólásaitokat és a megerősítést, én mindenkit felpontoztam, kivéve az #1 válaszolót. :)
2020. jún. 9. 19:52
12/15 anonim válasza:
Sok sikert! Légyszíves írd meg hogy alakult, ha nem túl nagy kérés.
13/15 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm, kedves vagy! Írok majd, hogyan alakult.
2020. jún. 9. 20:59
14/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a találkozás, kb. két órát tartott, de ebből nem lesz semmi (részemről). Ő már a beszélgetés közben jelezte, hogy szeretne még találkozni, nekem viszont sem külsőre nem volt vonzó, és gondolkodásban, életstílusban sem, mert teljesen különbözünk. Ez van. :/ Többet ilyenbe nem megyek bele.
2020. jún. 17. 20:36
15/15 anonim válasza:
12-es vagyok. Semmi gond, majd lesz más, legalább kimozdultál. Privátban ha szeretnéd részletezni, szívesen olvasnám okulásként, hogy mi volt a gond és a különbségek. Egyébként én 30/F vagyok és túl vagyok pár sikertelen randin én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!