Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Diplomás, tanítóképzőt végzett, ráadásul nagyon jó eredménnyel, még csak nem is csúszott egyetlen félévet sem. Épp ezért nagyon fontos számára a kultúráltság, a műveltség. Nem egy buta cicababa és nem egy felszínes alak. Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt.

Fontos számára hogy a férfi is hasonlóan kultúrált és művelt legyen, ezért nem kezdene diplomátlan pasassal. Emiatt néhányan nagyképűnek gondolják de az ilyen irigy hangokkal nem foglalkozik.

2020. márc. 8. 08:37
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tetszik ez a flegma stílus.
2020. márc. 9. 14:06
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Az oké hogy művelt és nem felszínes. Van rá esély hogy

ilyenkor előjön a jégkirálynő kategória. Flegma, csak

szintén diplomással áll szóba és még lehet hogy vallásos is

a hölgy. Hétvégi ebédek a nő szüleinél akik szigorúan viselkednek vasárnap mise, délután egy kis kötögetés a nagyikkal a helyi kultúrházban. Na ez nem vonz.

2020. márc. 10. 21:31
 43/48 anonim ***** válasza:
65%
Azért egy tanítóképző lópikula. Ne csináljunk már úgy, mintha az orvot végezted volna el. Én is csak egy közgazdász vagyok, de azért be tudom lőni ezt reálisan.
2020. nov. 2. 21:10
 44/48 anonim ***** válasza:
68%
Na és a magas végzettségeddel nem sikerült felfogni, hogy ez egy kamukérdés?
2020. nov. 2. 21:13
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Oravecz Nóra? :D ne röhögtess már
2020. nov. 2. 22:35
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

44 Szerintetek bármely olyan kérdés, amiből nem az jön le, hogy a nők a világ legcsodálatosabb, tökéletes lényei, kamukérdések.

Mint pl amikor valaki kérdést tett fel a társkeresős elszállt nőcikről, akik pénzes pasit akarnak, de "őket nem lehet pénzzel meghódítani". Erre jött a károgó kórus, hogy "kamu az egész!". Aztán a posztoltó tolt néhány képernyőfotót a maca adatlapjáról. Mire a kórus: "Troll a felhasználó!"

2020. nov. 3. 09:06
 47/48 anonim ***** válasza:
29%

Ha művelt lenne, nem úgy írná, hogy "kultúrált", hanem "kulturált". Sokan keverik, de aki büszke a diplomájára, erre különösen figyelhetne.

Én is tanítóképzőt végeztem. Örülök, mikor sikerült, és a család is, főleg hogy munka mellett (asszisztens voltam iskolában), levelezőn jártam. Mégse vagyok elszállva magamtól.

Felsorolt "írók" azt se tudom, kik, de nem nagy durranások. Mai divatszerzők lehetnek, akik semmiképp sem a "mindenkinek illik ismerni, alapműveltség" kategória. Lovasszínházat nem ismerem, a lovak miatt érdekes lehet. Jó színész nálam nem az ilyen nyikhaj, hanem Sinkovits, Bessenyei, Ruttkai Éva, Darvas Iván, Márkus László, sorolhatnánk. Nők Lapja pocsék lett, épp az említettek miatt, 20 éve még szívesen olvasgattam. Zavar, hogy csak cigányok, arabok, négerek, mindenféle idegenek gondjaival foglalkozik. Ha az illető annyira odavan értük, menjen és segítsen. Én maradok a magyarok, köztük a határon túli gyerekek támogatásánál, náluk való önkéntességnél, ami mindig örömet adott.

2020. nov. 3. 17:14
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2021. dec. 13. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!