Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Diplomás, tanítóképzőt végzett, ráadásul nagyon jó eredménnyel, még csak nem is csúszott egyetlen félévet sem. Épp ezért nagyon fontos számára a kultúráltság, a műveltség. Nem egy buta cicababa és nem egy felszínes alak. Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt.

Fontos számára hogy a férfi is hasonlóan kultúrált és művelt legyen, ezért nem kezdene diplomátlan pasassal. Emiatt néhányan nagyképűnek gondolják de az ilyen irigy hangokkal nem foglalkozik.

2020. márc. 8. 08:37
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
25-ös ezt mondom én is, hogy több a kultúrált ember a tanárok és tanítók között. Csakhát nehéz megfelelő nívójú társat találni akivel meglehet nézni egy musical-t. Mert a sok bunkó fintorog hogy az nem is igazi művészet, és hogy csak a sznobok kíváncsiak a Jimmy musicalre.
2020. márc. 8. 10:14
 32/48 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűsítsük le! Randiznék-e felszínes, másokat az iskolai végzettségük alapján megítélő, lenéző, öntelt, feminista nővel?

NEM!

Üdv: egy diplomázatlan, ezáltal szaporodásra alkalmatlan mentőápoló :)

28/F

2020. márc. 8. 10:16
 33/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert látszik, hogy csak a külsőségére megy ez a nő. Előre ítélkezik, ahelyett, hogy megismerné az illetőt.. Nekem nincs diplomám, mégis többet keresek, mint egy tanító és szeretem a munkám. Ettől még sok témához hozzá tudok szólni és sok minden érdekel.
2020. márc. 8. 10:24
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Oravecz Coelho? No, no, no.
2020. márc. 8. 10:37
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Imádok olvasni, imádom a nívós színházi előadásokat, ahol játszanak a színészek. De nincs kedvenc könyvem, íróm, költőm színészem...

Van olyan mű, amit kötelező lenne ismerni, de nem tudom befogadni, csak azért mert kell nem fogom elolvasni. Ilyen darabok és filmek is vannak...

Ismerek olyan embert nem egyet, aki "olvas", de két nap múlva azt se tudja mit olvasót, nem is tudja bemutatni, jajj nagyon érdekes volt, és pont. Hát köszi, érdekes cikket találtam a blikkben jellegű.

Iskolázott, művelt ember tanít, és nem ítélkezik. Pláne nem a diploma megléte az ami mint mérce a másik szellemi besorolására.(azt ugye tudod, hogy sokan gondolkodás nélkül szerzik meg a diplomáját, magolással, ha egy egy kollokvium során valós sorrend cserét csinálnának a vizsgasorban, elvérezne a nagytöbbség, mert nem a begyakorolt helyen van a feladathoz az adat..., valós tudást nem szereznek, biodroidok)

2020. márc. 8. 10:48
 36/48 anonim ***** válasza:
89%
Aha, tök kulturált lehet az a tesitanár is akinek a diákja kiment óráról felakasztani magát pár napja.
2020. márc. 8. 11:10
 37/48 anonim ***** válasza:
96%

Amennyiben nem kamukérdés (mert szerintem is inkább provokáció, mint valóság):

Nem! Miért? Jó eséllyel 1. generációs "értelmiségi", aki nem áll 2 lábbal a földön. Azt hiszi, attól valaki, mert lett egy papírja és elolvas néhány könyvet, ha unatkozik. A valóságban viszont az a helyzet, hogy már 20+ éve tömegoktatás és nem elitoktatás van a magyar felsőoktatásban. A tanítóképzőről annyit, hogy szvsz. 80-as IQ felett (értsd: nem mentálisan retardált) bárki elvégzi. Pár példa: volt általános iskolás osztálytársam már ott full 3as tanuló volt, de csúszás nélkül elvégezte a TKt. Egy másik csaj 3 nap alatt bírta csak megtanulni a Bóbitát, de végzett ő is. Nem a TKt akarom fikázni, de ha komoly a kérdés, akkor a Kérdezőnek jobb lenne tisztában lenni azzal, hogy hova lövi be magát, különben lesznek meglepetések az életben.

Másik: az érdeklődési kör is inkább felszínes, mint mély. Mint amikor a 18 éves, friss BTKsok azt hiszik, hogy attól lesznek nagymenők, ha bent is sálat hordanak és vastagkeretes szemüveget vesznek...

32F

2020. márc. 8. 11:28
 38/48 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én elvinnélek a Jimmy musicalre.

Üdv: Pintér Tibor

2020. márc. 8. 12:19
 39/48 anonim ***** válasza:
96%
#31, Nem kicsim, te egy troll vagy és az egész kérdés provokáció. Gratulálok annak, aki bevette.
2020. márc. 8. 15:12
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen elvinném moziba, szeretem az okos nőket.

Lehet hogy feleségül is venném.

2020. márc. 8. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!