Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen nővel?
Diplomás, tanítóképzőt végzett, ráadásul nagyon jó eredménnyel, még csak nem is csúszott egyetlen félévet sem. Épp ezért nagyon fontos számára a kultúráltság, a műveltség. Nem egy buta cicababa és nem egy felszínes alak. Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt.
Fontos számára hogy a férfi is hasonlóan kultúrált és művelt legyen, ezért nem kezdene diplomátlan pasassal. Emiatt néhányan nagyképűnek gondolják de az ilyen irigy hangokkal nem foglalkozik.
Nekem ennyiből az jön le hogy szerinte még a fingja is rózsaillatú.
Egy tanítóképző azért nem egy hű de nagy dolog nálunk, hogy ettől valaki piedesztálra kerüljön, vagy tegye saját magát. Az pedig, hogy egy tanítóképzőn szerzett eredményből vezeti le a kultúra és a műveltség iránti érdeklődést megint csak elég érdekes.
Ezekről az írókról életemben nem hallottam, de gyors kereséssel megmondom hogy nem fogják őket olvasni 50 év múlva sem.
Az pedig, hogy ki mit szeret szíve rajta.
Első bekezdés utolsó mondatából pedig, levágható lenne hogy erős feminista.
Szóval ami látszik: Túltanultnak hiszi magát, emiatt igen csak nagyképű, ami egy jogász, mérnök, orvos stb hasonló kaliberű diplomával + egy professzori kinevezéssel még elfogadható lenne, de ennek még közelében sincs valószínűleg. Elolvas 1-2 irodalmat egyből műveltnek hiszi magát, pedig ezeknek az íróknak a valódi évszázadokat átélő irodalomhoz köze sincs. A feminista vonalat pedig csak hab a tortán.
Diploma, kultúra, műveltség vs. Oravecz Nóra.
Nem hogy nem jarnék, messziről kerülnék barkit, aki valaha az általad említett szerzőktől olvasott valamit és megérintette a lelkét.
És úgy végezte el a tanítóképzőt, hogy nem csúszott egy fél évet sem? Én nem ismerek olyat, aki csúszott akár egy percet is a tanítókepzőn. Egyik hazai tanítóképző se a Műegyetem.
Nem a diploma teszi az embert. Én is diplomás vagyok (manapság már ritka az, aki nem) de vannak nagyon jó ismerőseim, akik 8 általanossal, vagy szakmunkáskepzős bizonyítvánnyal is értelmes, normális emberek.
Az baj, h csak a belsődről írsz. Pedig a pasim pont a külső alapján döntik el, h kivel akarnak randizni.
Előben is, hisz nincsenek rad írva ezek a dolgok.
A tarskereson is mindenki előbb a fotót nézi meg és ha az okés, akkor kezdik el olvasni az adatlapot.
Szóval a kérdésedre így nem lehet válaszolni.
Ezt ti komolyan bevettétek? Van itt baj rendesen, miért etetitek a trollt? Kérdező, neked meg miért jó lehúzni a tanári diplomával rendelkező nőket, hogy milyen sznobok és kulturáltnak hiszik magukat, közben meg "oraveczcoelhot" olvasnak? Meg lovas színház? Nagyon túltoltad.
Én is tanár vagyok. Már három iskolában tanítottam, és egyetlen kollégám sem olvas ilyen szemetet, többnyire normális szépirodalmi műveket olvasunk, járunk színházba, de Pintér Tibort még csak színésznek sem nevezné senki a kollégák közül.
Lehet itt mocskolódni, de több kulturált ember kerül ki a tanárok közül mint sok más szakról, olyanok, akikkel el lehet menni normális színházi előadásra és még értik is amit néznek, akiknek nem nyűg egy komolyzenei koncert, akikkel lehet könyvekről, filmekről normálisan beszélgetni, mert legalább tudják mi fán terem Nietzsche, Dosztojevszkij vagy Balzac.
És ha valakinek ilyen jellegű kulturális igényei vannak, az nem sznob, hanem egész egyszerűen más, mint akinek az a diploma értékmérője, hogy mennyit lehet vele keresni. Egyébként ezért van ennyi kulturálatlan, bunkó diplomás. Mert a pénzért mennek, nem a tudásért.
De mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!