Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen nővel?
Diplomás, tanítóképzőt végzett, ráadásul nagyon jó eredménnyel, még csak nem is csúszott egyetlen félévet sem. Épp ezért nagyon fontos számára a kultúráltság, a műveltség. Nem egy buta cicababa és nem egy felszínes alak. Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt.
Fontos számára hogy a férfi is hasonlóan kultúrált és művelt legyen, ezért nem kezdene diplomátlan pasassal. Emiatt néhányan nagyképűnek gondolják de az ilyen irigy hangokkal nem foglalkozik.
" Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt."
És ez egy művelt nő???
Szerintem femináci és igénytelen az irodalmi érdeklődése. Pintér meg...egyszer nézz meg egy normális színházat.
kizárt.
Ez már bőven sok info volt.....
Sajna egyet kell értsek az előttem szólókkal. Nàlam az Oravecz-vonalnàl szakadt a cérna. Szerintem ezt jobb, ha nem említed, mert egx normàlisabb férfi szimplàn üresfejűnek tartana miatta. A feminàci àllàspont fele én is hajlok.
Emellett: szép dolog, hogy kinyomtad a diplomàt időre. Mi a b-terved?
Oravetz Nóránál már kiesett, Pintér Tiborért pedig instant bann. :D
Azt gondolom róla, hogy kicsit többet gondol magáról mint amennyit valójában ér.
Mellesleg a kérdés kitaláció és provokatív.
Nem olvas cosmót, mert az milyen szar, de az nlc már jöhet? Mivan?
Meg komolyan a tanítóképzős diplomáddal vagy annyira elszállva? Nekem is tanári diplomám van, de hagyjuk már - még ha orvos lennél vagy nem tudom, de egy ilyen büfészakos diplomátólom ne legyél már ilyen sznob. Valaki írta, hogy családi okok miatt nem volt lehetősége egyetemre járni, de azért művelt és szeret olvasni. Mondanám, hogy vegyél vissza és inkább kezdj vele ismerkedni, de valszeg szóba se állna veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!