Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Diplomás, tanítóképzőt végzett, ráadásul nagyon jó eredménnyel, még csak nem is csúszott egyetlen félévet sem. Épp ezért nagyon fontos számára a kultúráltság, a műveltség. Nem egy buta cicababa és nem egy felszínes alak. Könyveket olvas, nem Cosmót meg más buta női magazinokat. Szereti ha egy olvasmány megérinti a lelkét és feltölti őt. Kedvence Oravecz Nóra és Vass Virág. Élete a színház, a lovasszínházért rajong, szerinte Pintér Tibor nagyon jó színész. Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete, utálja az üvegplafont, erről gyakran ír hozzá szólást a Nők Lapja Caffé vagy a WMN cikkei alatt.

Fontos számára hogy a férfi is hasonlóan kultúrált és művelt legyen, ezért nem kezdene diplomátlan pasassal. Emiatt néhányan nagyképűnek gondolják de az ilyen irigy hangokkal nem foglalkozik.

2020. márc. 8. 08:37
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. A "kulturáltság" rövid u.
2020. márc. 8. 08:54
 12/48 anonim ***** válasza:
90%
A kultúra és a műveltség folyamatosan fejleszthető. Az,hogy most épp hol tart az ember, nem jelenti azt, hogy ez nem változhat. Mondjuk Oravecz Nóra emlékeim szerint most nem aktív (elfogytak a külföldről átvehető idézetek?). Szerintem az ilyen előmenetelből még sokminden kisülhet. Lehet, hogy Wass Albert legjobb kritikusa leszel vagy Rákosi önkéntes védelmezője a libsik ellen vagy ilyesmi.
2020. márc. 8. 09:00
 13/48 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem el kell mozdulni az Arvisura irányába, meg kell vizsgálni a boszniai piramisok rejtélyét, aztán meg azt, hogy milyen módon hatott Coelho a magyar lelki vezetőkre.
2020. márc. 8. 09:05
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Gáz ha nekem fogalmam sincs kik azok a celebek akiket a kérdező említett?

(Persze azon kívül, hogy valahol már hallottam a nevüket, de fogalmam sincs mit csinálnak.)

2020. márc. 8. 09:05
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Oravecz Nóra és Vass Virág? 😂😂

A könyvkiadásban alsó kategóriás szerzők. 😄

2020. márc. 8. 09:06
 16/48 anonim ***** válasza:
77%

Nem, még elkezdenéd mesélni, hogy milyen "érdekességet" olvastál a Nők Lapja Caffé oldalán, aztán abban a pillanatban kezdenének elhalni az agysejtjeim. :)

Meg ugye a diploma hiánya kizáró ok nálad, még ezt talán meg is érteném, ha orvos, ügyvéd, esetleg mérnök lennél, de tanári diplomával... Keresel is vele kb.annyit, mint itt dunántúlon egy gyári betanított munkás.

2020. márc. 8. 09:08
 17/48 A kérdező kommentje:
De ha valaki szeret olvasni hogy járhatna egy diplomátlan emberrel aki nem is szeret olvasni maximum ilyen tv műsorokat vagy buta férfimagazinokat? Nem is lenne semmi közös témájuk vagy közös érdeklődésük.
2020. márc. 8. 09:10
 18/48 anonim ***** válasza:
79%

Nekem 2 diplomám van ,de egyáltalán nem érdekel, h kinek hány van, vagy hogy van e egyáltalán, mert pontosan tudom, hogy a diplomások között legalább annyi hülye van, mint azok között akiknek nincsen. Ha rajtam múlna, én fizetőssé tenném a felsőoktatást, mert ez így nem sok jóra vezet, hogy életképtelen diplomások ezreit termeljük ki teljesen értelmetlenül az adófizetők pénzén. A nagyon tehetséges emberkéknek biztosítanék néhány ösztöndíjas helyet, mindenki más, meg fizesse ki a saját pénzéből, h mindenáron ilyen papírral akar sznoboskodni. Amúgy tesóm tanárképzőre jár és ő mondja, h az ott 90%-ban azok vannak, akiket máshova nem vettek fel.

"Érdeklik a női lét kérdései, az elnyomott nők helyzete"

Akkor menjen el Szaúd-Arábiába, ott tényéleg elnyomottak a nők, ott egy robotnak több joga van, mint egy nőnek.

2020. márc. 8. 09:10
 19/48 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ennyiből az jött le, hogy egy öntelt ember aki nagyon keveset látott az életből, hogy arra büszke nem csúszott. Ha az orvosit vagy gyógyszerészetit csinálta volna meg így, akkor egy fokkal kevésbé lenne unszimpatikus.

Remélem a Falu jegyzőjén, Háború és békén, Anne Frank naplóján, a görög klasszikusokon és még sorolhatnám rég túl van és nem filmek formájában. Érdekelne a véleménye a mostanában megjelent Nature, Science cikkekről.

Randizni a leírta alapján nem vinném.

2020. márc. 8. 09:14
 20/48 anonim ***** válasza:
98%

"hogy járhatna egy diplomátlan emberrel aki nem is szeret olvasni"

Ezt is a tanítóképzőn tanították? A férjemnek nincs diplomája, nekem van, aztán mégis többet olvas, mint én. Férfimagazint pedig még sose láttam a kezében.

2020. márc. 8. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!