Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz erről a sztoriról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről a sztoriról? Fontos számomra!

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről a sztoriról? A segítségedre van szükségem

szóval 27 éves férfi vagyok, magányos egy kis településen.. dolgozgatok, van pénzem.

viszont láttam a neten egy hirdetést, és belebotlottam 1 26 éves nőbe

írt is bemutatkozást, hogy 20 évesen lett 1 kislánya, és csak akkor jelentkezzek, ha el tudom fogadni, illetve szeretne kettejüknek egy szebb és jobb életet.

Amit meg is tudok érteni... Cseréltünk képet, illetve én találkozó előtt szerettem volna vele chatelni, mert mégis 70 km-re lévő városban lakik, ne dobjam ki az üzemanyagot, ha nem vagyunk szimpatikusak elven vagyok...

Szóval nincs is közel, gyereke is van... Ő ragaszkodik ahhoz, hogy telefonbeszélgetés, nincsen chatelés, nincs facebookja, igazi neve nincs kint az email címen, ami nem tetszett.

Szóval nem chateltünk, felhívom, és nagyon elkeseredett a hangja, azt mondja már a 2. mondatában, hogy egy kisboltban dolgozik, és pár napjuk van kifizetni a 3 havi elmaradást, 130 ezerre lenne sürgősen szüksége, de legalább a felére...

Most komolyan, ez engem hidegzuhanyként ért, szóhoz se jutottam, most erre te mit mondtál volna?

Nem tudtam mit mondani, letette a csaj a telefont...

Mivel beírtam a számát, láttam, hogy van vibere, ott valami olyasmit írtam, hogy:

Szia, ne haragudj, de, de ha egy idegennek 2.mondatban ezt mondod, szóhoz sem fog tudni jutni, és nem ez lesz a megoldás

a problémádra, mert a dolgok egyszerűen így nem tudnak működni, ez a stratégia nem fog működni, mert senki sem képes ezen a szinten azt mondani, hogy persze tessék, ittvan 130k.

Illetve megemlítettem neki, hogy biztos, nem olyan könnyű kirakni kisgyerekes anyukát az utcára bírósági végzés nélkül, úgy tudom... ezért is nem szokták kiadni eleve fiatal szülőknek a lakást...

Írta, hogy segítsek neki, neki nincs kedve vitázni a főbérlővel.

Most erre mit tudok csinálni? 2 napja nem írta, sőt, valamilyen szinten hiszek is neki, rosszul is aludtam...

Igazából pénzem van valamennyi, mivel megdolgozok érte elég keményen... Azt is el tudom hinni, hogy bolti eladói fizetésből nehéz kijönni.

Meg most komolyan, így kezdődjön egy ismerkedés? Meg rám szoruljon valaki? Meg a távolság is... Akkor is megjátszaná magát a pénz miatt, ha nem jövök be neki, bár vagyok olyan kaliberű faszi, mint amilyen nő ő, főleg hogy gyerekes már.

2019. szept. 8. 16:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Ezt gyorsan felejtsd el. Egy átverés része vagy. Lehet, semmi nem igaz a sztorijából, de ha igaz, akkor is.

N

2019. szept. 8. 16:40
 12/38 A kérdező kommentje:

így van, ha igaz is, akkor sincs arra szükségem, hogy fiatalon más gyerekével is törődjek

persze aranyos meg minden a kislány, láttam a fotót, de abból már nem lesz egész, kerek, tradícionális család az én szememben

2019. szept. 8. 16:44
 13/38 A kérdező kommentje:
a probléma, hogy a környezetem nagyon korlátozott
2019. szept. 8. 16:45
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne írjál neki semmit. Semmiféle kötelezettséged nincs vele kapcsolatban. (Bocs, hogy ezt írom, de normális nőt nem találsz?)
2019. szept. 8. 16:46
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz,átverés.Nem te lennél az első aki pénzt ad egy ilyen nyavalygó nőnek,aztán többé soha nem látja.

Se facebook,se email cím,már ez gyanús kellett volna legyen.

2019. szept. 8. 16:48
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Tuti átverés! A szöveg amit beadott neked, kamu. Ez olyan, mint a telefonos nagymamák beetetése és lenyúlása.

Sok sok pasit etethet ezzel a storyval és sajnos 1-1 bedől neki, máris megvan havonta annyi neki, hogy eléldegéljen a családjával.

Olvastam egy olyan szoryt (megtörtént), hogy Marokkóból lányok szexcsetelnek külföldi férfiakkal, felfeszik videóra, aztán megzsarolják őket.

Az emberi hiszékenység végtelen. A nők mindig a szépségükkel vagy szexxel szoktak manipulálni.

Tiltsd le, töröld le mindenhonnan, ha jót akarsz magadnak.

N

2019. szept. 8. 16:49
 17/38 A kérdező kommentje:

akkor megírom neki poénból, hogy költözzön ide :D

abból kiderül, kamu-e

bár nem biztos...

csak nehogy komolyan vegye, mert nem fogadnám be, mert attól félnék hogy kipakolna mire hazaérek

2019. szept. 8. 16:52
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Panaszkodsz a társkeresési lehetőségek hiányára, de nem lehetsz ennyire elkeseredett! Ennél még az egyedül is jobb felállás.

Mindannyiunknak sántit a történet, rajtad áll, hogy balek leszel-e!

2019. szept. 8. 16:59
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején (9 éve) munkanélküli nőként is ismerkedtem, de soha, ismétlem soha nem jutott eszembe pénzt kérni egyetlen randipartneremtől sem, sőt a legtöbbjüket én hívtam meg, mert meghívattatták magukat. Pedig akkor 1 gyereket neveltem egyedül és voltak húzós napjaink. De inkább mimdent eladtam a lakásból, amit tudtam, hogy kifizessem a számláinkat.

Erősen átverés szaga van a sztorinak. Simán kirabolnának, ha találkoznál vele.

2019. szept. 8. 17:01
 20/38 A kérdező kommentje:

természetesen nem adok neki pénzt

azt írtam neki, hogy mas emberek anyagi problemait nem tudom megoldani, ismerkedes erdekel

illetve megkerdeztem, hogy meló érdekli-e?

ebből úgy érzem, hogy tökéletesen kiderül, hogy hazudik-e

2019. szept. 8. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!