Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz erről a sztoriról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről a sztoriról? Fontos számomra!

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről a sztoriról? A segítségedre van szükségem

szóval 27 éves férfi vagyok, magányos egy kis településen.. dolgozgatok, van pénzem.

viszont láttam a neten egy hirdetést, és belebotlottam 1 26 éves nőbe

írt is bemutatkozást, hogy 20 évesen lett 1 kislánya, és csak akkor jelentkezzek, ha el tudom fogadni, illetve szeretne kettejüknek egy szebb és jobb életet.

Amit meg is tudok érteni... Cseréltünk képet, illetve én találkozó előtt szerettem volna vele chatelni, mert mégis 70 km-re lévő városban lakik, ne dobjam ki az üzemanyagot, ha nem vagyunk szimpatikusak elven vagyok...

Szóval nincs is közel, gyereke is van... Ő ragaszkodik ahhoz, hogy telefonbeszélgetés, nincsen chatelés, nincs facebookja, igazi neve nincs kint az email címen, ami nem tetszett.

Szóval nem chateltünk, felhívom, és nagyon elkeseredett a hangja, azt mondja már a 2. mondatában, hogy egy kisboltban dolgozik, és pár napjuk van kifizetni a 3 havi elmaradást, 130 ezerre lenne sürgősen szüksége, de legalább a felére...

Most komolyan, ez engem hidegzuhanyként ért, szóhoz se jutottam, most erre te mit mondtál volna?

Nem tudtam mit mondani, letette a csaj a telefont...

Mivel beírtam a számát, láttam, hogy van vibere, ott valami olyasmit írtam, hogy:

Szia, ne haragudj, de, de ha egy idegennek 2.mondatban ezt mondod, szóhoz sem fog tudni jutni, és nem ez lesz a megoldás

a problémádra, mert a dolgok egyszerűen így nem tudnak működni, ez a stratégia nem fog működni, mert senki sem képes ezen a szinten azt mondani, hogy persze tessék, ittvan 130k.

Illetve megemlítettem neki, hogy biztos, nem olyan könnyű kirakni kisgyerekes anyukát az utcára bírósági végzés nélkül, úgy tudom... ezért is nem szokták kiadni eleve fiatal szülőknek a lakást...

Írta, hogy segítsek neki, neki nincs kedve vitázni a főbérlővel.

Most erre mit tudok csinálni? 2 napja nem írta, sőt, valamilyen szinten hiszek is neki, rosszul is aludtam...

Igazából pénzem van valamennyi, mivel megdolgozok érte elég keményen... Azt is el tudom hinni, hogy bolti eladói fizetésből nehéz kijönni.

Meg most komolyan, így kezdődjön egy ismerkedés? Meg rám szoruljon valaki? Meg a távolság is... Akkor is megjátszaná magát a pénz miatt, ha nem jövök be neki, bár vagyok olyan kaliberű faszi, mint amilyen nő ő, főleg hogy gyerekes már.

2019. szept. 8. 16:09
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Uh nagyongyorsan hanyagold :D
2019. szept. 8. 16:15
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem adnék neki pénzt ennyi ismeretség után, elég naív húzás lenne. Nekem ennyiből az jön le, hogy csak pénz kell neki aztán lekoptat, vagy még többet kikunyerál tőled.
2019. szept. 8. 16:16
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem ismerkedni akar, hanem egy balekot keres, aki akár ismeretlenül is kifizeti az (állítása szerinti) tartozását sajnálatból. Képet bárkiről letölthet a netről, a nevét és elérhetőségeit azért nem adja meg, mert amint megkapta a pénzt, már se híre, se hamva nem lesz, a rendőrség meg legfeljebb röhög majd rajtad, mikor feljelentést szeretnél tenni a lehúzás miatt, mert semmilyen adatát nem tudod a "nőnek".
2019. szept. 8. 16:17
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson öreg !
2019. szept. 8. 16:18
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd a nyomorához, segítsen neki a családja, a rokonai, stb.! Ő csak a gondjaitól akar szabadulni, nem is a kapcsolatra koncentrál.

Ha akarja, majd egy milliomos felkarolja.

2019. szept. 8. 16:19
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a nőt. Ismeretlen embertől pénzt kér, de magát nem akarja felfedni. Gondolkodj.... Kamuzik a nő, vagy ha tényleg igaz akkor csak a pénzed kell neki, utána még azt se tudnád kinek adtad oda.
2019. szept. 8. 16:20
 7/38 A kérdező kommentje:

én is hallottam sztorikat, hogy nők átvernek pasikat pénzel...

illetve hívott találkozni, hogy menjek el... lehet beetetés az egész?

továbbá arra gondoltam, megírom neki, hogy pénzel nem tudok segíteni, jelentős anyagi problémákat nem tudok megoldani

2019. szept. 8. 16:20
 8/38 A kérdező kommentje:
azt sem merném mondani neki, hogy akkor költözz ide: ahhoz már hosszú ismeretség kell, mert még kipakolja a házat
2019. szept. 8. 16:24
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán ne foglalkozz és kommunikálj vele többet, még az is lehet, hogy a családjával/párjával találták ki ezt a pénzszerzési módot!

Ilyen nincs, hogy valakinek ez legyen a 2. mondata ismeretlenül (ha még valóban is elkeseredett)!

2019. szept. 8. 16:24
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ennek erősen árverés szaga van.

Titokban akarja tartani a kilétét, nem ad meg semmilyen adatot, semmi chat. Azért jó a telefon, mert a szó elszáll, az e-mail megmarad.

Ki tudja, hogy hány jólelkű férfi fizeti ki neki azt a 70 ezret, mielőtt felszívódik.

2019. szept. 8. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!