Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adjam a vezetés oktatóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a vezetés oktatóm tudtára, hogy nem közömbös számomra?

Figyelt kérdés

Felnőtt, szingli emberek vagyunk mindketten, ő férfi, én nő. 10 órán vagyok túl eddig, jól megy a dolog, jó hangulatban telnek az órák. Én úgy veszem észre, hogy ő is vonzónak talál, de szerintem meg sem fordult a fejében, hogy ez fordítva is így van.

Alapesetben nem vagyok ilyen szerencsétlen, de most fogalmam sincs, hogy ilyen kocsikázások alkalmával hogyan kellene közelednem felé...

Ötletek, tapasztalatok? :D

2018. dec. 3. 07:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
A sebváltó vagy a kézifék helyett mást fogj meg ha érted mire gondolok ;)
2018. dec. 3. 07:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Ennél kicsit elegánsabb megoldást szeretnék, de azért köszi az ötletet. 😀
2018. dec. 3. 07:49
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Sehogy, egy szolgáltatást vásárolsz tőle, amit teljesít.

Ha kedves nem azt jelenti, hogy rádmozdulna.

Max. ha átmentél a vizsgán utána próbálkozz. Visszautasít aztán meg jön a kérdés, hogy hogyan lehet oktatót váltani, mert rosszul tanít...

2018. dec. 3. 07:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Kettes, a visszautasítástól nem félek és nem is sértődnék meg, hiszen nem vagyok szerelmes vagy ilyesmi és nem is hosszútávú párkapcsolatot keresek, viszont szerintem egy próbát megérne. De lehet, hogy jobb ötlet vizsga után.
2018. dec. 3. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezt nem a közlekedés kategóriába kellett volna...

Sikeres forgalmi vizsga után elhívod ünnepelni. Aztán vagy megy vagy nem...de legalább már nem fogja a vezetést befolyásolni a válasza.

2018. dec. 3. 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várj vele, amíg megvan a vizsgád. Utána elhívhatod valahová nyugodtan és nem lesz olyan kínos az sem, ha ő esetleg másképpen gondolja.
2018. dec. 3. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Vizsgád megvan, utána ünneplésként hivd meg egy italra valahová. Ha ott is jól kijöttök, lehet továbblépdelni.
2018. dec. 3. 15:27
 8/12 imnard válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, inkább vár meg a sikeres vizsgát, utána köszönd meg!
2018. dec. 4. 09:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Már mindegy, összejöttünk😀
2019. jan. 23. 06:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Én most vagyok ebben a helyzetben. Jó olvasni a sztoridat. Végül hogyan jöttetek össze? :)
2021. aug. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!