Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy számomra megfelelő férfit?
Reménytelen.. nap mint nap néznek az utcán, bókolnak, nap mint nap beszélgetek fiúkkal, mégsem ismertem meg senki olyat, akivel lelki kapcsot érzek és vonzalom is van. Azt érzem hogy mindenkinek kellek és egyben senkinek sem.
Egy sráccal találkoztam a neten, ő pedig nem itthon él és azt mondta, nem képes arra hogy simán beszélgessünk, mert annál jobban vonzódik hozzám és tudja, hogy semmi nem lehet belőle a távolság miatt, ezért csak kínlódás lenne neki. Én így is folytattam volna vele.. miért írja felül az érzelmeket a racionalitás?
Egyáltalán van esély manapság fiatalon megtalálni életünk párját? Én abban hittem mindig is, hogy keresés nélkül belebotlok. Létezik ilyen vagy komolyan tenni kell érte és gőzerővel küzdeni?
minden csaj a jóképű izmos pasikat vadássza és
egy átlagos, kedves és rendes srácnak esélye sincs már."
Az az kedves+rendes = riadt -sovány- magányos
Én így is folytattam volna vele.. miért írja felül az érzelmeket a racionalitás?"
Mert a férfiaknak szüksége van a fizikális érintkezésre , hogy megtudják élni , így nekik csak vágyódás , felhúzás és az nagyon nem jó nekünk.
Mert alatalaban ilyenkor a noi resz teljesen elveszik az erzelmekben es csak a ferfiban van meg az a pislakolo racionalitas, amivel veget tud vetni az egesznek. Mert egy ilyen helyzetben mindket fel szenved, ha beismered magadnak ha nem. Hogy banja-e a ferfi? Igen, piszkosul. Jol dontott? Egeszen biztosan.
43F
Egyik se tetszik neked külsőleg, de bebeszéled magadnak, hogy nem érzel lelki kapcsolatot.
Valogatsz, szia 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!