Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak ezen az önmutogatáson, amely számomra kihivás?
Minden azutan kezdödött , hogy volt egy köverebb periódusom , amikor nem kellettem senkinek , mondtam is anyamnak aki azt tanacsolta , hogy anonim kérjem ki az alkatomról társkersökön a véleményem , fotókkal
A ferfiak viszont aktfotókat akartak es en annyira bizonyitani akartam hogy igenis van merszem, hogy megtettem .
Minden kérés szamomra kihivas volt, hogy merem e vagy nem
Igy sok , szamomra érdektelen embernek kuldtem fotókat , nem olyan okból amiert hitték
Azt hitték kapcsolatot akarok
Nagyon belémivódott ez a megmutatom ha kell es letértem a normalis útról
Most fekudtem le nemreg egy pasival aki tetszett de túl koran akart szexet es megtettem mert akartam bizonyitani hogy nem szégyellem a testem
Hogyan találjak vissza egy visszafogott mentalitáshoz???
Nem feltétlen kell visszatérned...
Gondolod, hogy ha visszatérsz a visszafogottsághoz, akkor ugyanúgy reflektorfényben leszel, mint ahogy most megszoktad?
Te így vagy érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!