Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek a rapper stílusú fiúkat?
Nekem bejön!!! A barátom is rapper, minden amit leírtál igaz rá! ( bár nemtom ki az a Siska Finiccsi
Mondjuk, én is tudok tróger mód viselkedni, pl öcsémmel, meg azzal aki felhúz idegileg! (:
Nincs bajom a nemzeti érzelmeiddel, nekem is vannak...csak más fajták,de azzal,hogy ezt kihangsúlyoztad felfedted a politikai hovatartozásodat és az nem egyezik meg az enyémmel. Viszont én ellenben veled nem ócsároltalak egyből,mert mások a nézeteid. Ettől még nem vagyok hülye,csak más,de nem várom el,hogy ezt megértsd. Kíváncsi voltál a lányok véleményére, elmondtam és beleszőttem az ezzel kapcsolatos gondolataimat is,mivel annyira kihangsúlyoztad az amúgy teljesen nem ideillő jellemződet. Én reagáltam rá,jah,bocs,ha nem ezt vártad,akkor sajnálom,de azt hiszem,hogy a nagy "nőtiszteleted" is kimerül annyiban,hogy egyből ócsárolsz egy lányt,ha más nézeteket vall.
"A hülye,buta lány tegnapról"
És most mit csináljak?Nyilvánvaló, hogy nem tudja mi az, hogy nemzeti érzelmű, mert ha magyar, akkor tuti nem szólja le.Vagy magyargyűlölő, jobbat nem tudok.
Szó nincs arról, hogy leoltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!