Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek a rapper stílusú fiúkat?
Vágom, hogy nem vágjátok miről beszélek.
Leírom a paramétereim:
191 cm magas,
104 kg tömeg,
seggbe farmer,persze csak ha hétköznapi helyen vagyok, egy ünnepségen megadom a tiszteletet,
bármilyen póló,
szóval kajak normálisan nézek ki, nem dolláros cuccokban.Gyúrok is, ja és 26 éves vagyok.Van feleségem, csak kíváncsi voltam, mi a helyzet az országban, mert én azt látom, hogy mindenki a 30 kg -s "fijjukákra" megy.
Szóval így értettem, ja és mindig rapet hallgatok, de csak MAGYAR RAP!
Na az én véleményem a RAP-ről és a rapperekről általában: A gatyát a csípő fölött szokás hordani, ebben az öv nevű célszerszám is segíthet, nem vagyok kíváncsi senki dagadt seggére. A baseball sapkának azért van napellenzője, hogy ne süssön a szemünkbe a nap. Na ennyit az öltözködésről.
Ami a zenét illeti a RAP a zene egy primitív, egyszerű formája. Részemről egy-két kivételtől eltekintve nem jön be.
NEM HORDOK BASEBALL SAPKÁT, AZ CSAK AZ AMERIKAI RAPPEREKRE JELLEMZŐ!!!MONDTAM HOGY SEMMI ILYESMI, HOGY DOLLÁR JELES SAPKA, VAGY VALAMI.Az elég gáz, ha a tüdődnél van a gatya, már bocs.Nem verekszek csak úgy, de ha megtámadnak, megvédem magam 1-2 ütéssel, de mindenek előtt a csajokat!
Ja és Nemzeti Érzelmű vagyok.
Nekem nem jön be az ilyen stílus. A zene sem,de az öltözködés sem...ez a letolt gatya szerintem undorító,de egy szóval sem mondtam,hogy fel kéne húzni tüdőig,csak normálisan: csipőn vagy derékon. A 40 kilós emosok sem vonzanak, a legjobb ha egy férfi nem képvisel semmiféle zenei stílust,főleg nem az öltözködésében. A férfias,elegáns,ízléses stílusúak jönnek be, semmi szélsőség. A nemzeti érzésedről is meg van a véleményem,de az már egy másik téma,nem tartozik ide.
18/L
Nincs bajom a rapper stílussal még az ízléses határok között. Van akinek jól áll, van akiből el vesz.
22/L
én a vasalt hajú búzákat szeretem:D
L/17
"Ja és Nemzeti Érzelmű vagyok."
Ez nálam kárpótolt mindent. :) Csak tudod nekem is az, hogy valaki rapper, az megegyezik a bőnadrággalm baseball sapkával, fuxokkal stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!