Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú fiúkat/lányokat szeretitek a leginkább, és melyiktől "áll fel a hátatokon a szőr"? Kort, nemet írjatok
Én 17/F
A stílusomból adódóan nekem a hip-hop-os csajok (akik táncolnak is, nem csak a fél pi**juk kint van) jönnek be, akiktől kiráz a hideg, azok a goth csajok. Fújj
hát én egy hardstyle-os, melbourne shufflet táncolü 16 éves srác vagyok :D
Nekem legjobban hát nem is tudom... Szép és egyszerá lányok jönnek be, nem tudnám megfogalmazni a stílusukat :)
Én 19/F vagyok
Mivel metált hallgatok, ezért olyan csajok előnyben akik hasonló zenét tolnak és ezt ki is fejezik öltözködésben, persze nőiesen. Mivel egyetemista vagyok ezért a potenciális barátnőm is legyen okos.
Mivel a motorokat is imádom a legjobb egy motoros rocker csaj volna fekete göndör hajjal és sötét szemmel, valamint nőies alakkal (ott legyen gömbölyű ahol kell de ne legyenek hatalmas mellei)
a rapper csajoktól viszont feláll szőr a hátamon
na meg a plázacicákról nem is szólava
Olyan fiúk, akiknek jó a humoruk, intelligensek, és tisztelik a párjukat.
Akiktől kiráz a hideg, azok a bunkó, primitív emberek, pláne, ha még büszke is rá.
Ha a külsőre irányult kérdésed, akkor ugyanaz mint nálad, ne lógjon ki a fél segge, ne hordjon strasszos cuccokat, pláne ne, ha sötétbarnára szolizta magát és az utolsó szál szőrt is leborotválta... Nem kell, hogy divatos ruhákban járjon, de ez nem egyenlő az igénytelenséggel.
L/17
Az egyszerűségük miatt egyedi fiúkat kedvelem.Akik nem követnek semmilyen divatot,nem viselnek feltünő cuccokat és a személyiségük sem feltünő,azaz nem akarnak mindig a társaság középpontjává válni.Ellenben legyen férfias, jó kiállású,értelmes és humoros.Lehessen vele beszélgetni.Legyen ápolt.
Amitől kiráz a hideg az az összes szélsőséges stílusjegy...az ezüstszínű cipő,a csillogó öv és egyéb csilivili egy fiún,akin piercing vagy fülbevaló illetve tetoválás van,akinek feltünő a haja és a legundorítóbb: A SEGG ALÁ TOLT CSŐGATYA,AMI LÖTYÖG A FOKHAGYMÁNYI HÁTSÓKON...ettől hányok..meg még sokminden mástól is,de hosszú a lista,megkímélek mindenkit.
18/L /Szmötyi/
Félhosszú haj, répanaci, deszka:). 16-18ig:D
19/L
Kiszel Tünde forever
Szeretjük is egyben, meg irtózunk is tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!