Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen stílusú fiúkat/lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusú fiúkat/lányokat szeretitek a leginkább, és melyiktől "áll fel a hátatokon a szőr"? Kort, nemet írjatok

Figyelt kérdés

Én 17/F

A stílusomból adódóan nekem a hip-hop-os csajok (akik táncolnak is, nem csak a fél pi**juk kint van) jönnek be, akiktől kiráz a hideg, azok a goth csajok. Fújj

2010. jan. 6. 19:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
16:32 Én inkább a 2. :)
2010. jan. 7. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem a rocker pasik jönnek be. az összes többitől kiráz a hideg...rrrrr
2010. jan. 7. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:

"A normál csajok, akik se nem emo-k, se nem alterok, se nem rokkerek, se punkerek, se nem gótok, meg semmi ilyen elfajzott műfajt nem képviselnek. Ja és se nem plázapatkányok."

Nekem ugyanez férfiban. Mondom férfiban, mert ezek a divatőrületek kb 20 éves korig még okék. Aztán már ciki. Én meg csak férfiakkal kezdek ki, akiknek van saját stílusok és gondolatuk, és akik már kinőttek a farsangi bohóckodásból.

23L

2010. febr. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!