Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a férjem ne pénzelje ennyire az "új" gyerekét?
Figyelt kérdés
Még nagyon fiatalon volt kapcsolata egy nővel, de csak most tudta meg hogy azóta van egy felnőtt lánya. Fel is vette vele a kapcsolatot, idén februárban. De januárban a lánynak volt egy autóbalesete és a kiscsalád plasztikai műtétekre gyűjtöget neki. Amibe a férjem rögtön bedobott 600ezer forintot, kicsit később 300ezret. Meg a unokájának havonta kb.megvesz egy játékboltot. A próbálkozásaim hogy beszéljek vele eddig kudarcba fulladtak, arra,hogy nem kéne ennyi pénzt költeni, az a válasz,hogy de igen kell,biztos féltékeny vagyok,mert kiderült hogy van egy gyereke mástól. Nem mondom hogy örülök neki, de nagyobb gondom,hogy tönkre fogunk menni egy idegen miatt tulajdonképpen,illetve a közös megtakarításokban nekem is van pénzem.Igaz,hogy kevesebb,de akkor sem egy idegen nő plasztikázására dolgoztam.2019. jún. 14. 11:59
51/57 anonim válasza:
A tb támogatással kapcsolatban nem tèged kèrdeztelek. Köszi.
Amúgy meg mièrt kell elszakítani, hogy a kèrdező nem fogadja el a másik gyerekèt? Ezeket te hol olvasod a sorok között?
52/57 A kérdező kommentje:
Az én kölykeimet nem kell nevelnie dràga,mert már felnőttek. Akkor is bőven nagyok voltak mikor összeházasodtunk.
És ezeket a műtéteket màr nem támogatja a TB. Az úgymond orvosi beavatkozásokat természetesen megcsinálták ingyen, ezek mondhatjuk úgy, hogy szépészeti beavatkozások. Tehát orvosilag már semmi baja, csak maradtak rajta sebhelyek,forradások,műtéti hegek, az orra sem jó volt úgy neki ahogy az orvosok helyre hozták és ilyesmiket csináltatnak.
2019. jún. 17. 09:06
53/57 anonim válasza:
Hidd el, te is kifizetnéd a te gyerekeidnek hasonló esetben. Nekem SZTK alapon tönkretették a fogzománcomat, már jóval többet költöttünk a fogaimra, hogy valahogy korrigáljuk, amit akkor elcsesztek.
54/57 anonim válasza:
Saját gyereknek talán, de nem egy idegennek, akinek egèszen vèletlenül akkor derül ki a lètezèse, mikor nagyobb összegre van szüksège...
55/57 anonim válasza:
A kérdezőnek idegen, a kérdező férjének viszont a saját gyereke. Ha nem tudják kezelni a helyzetet, el kell válni.
56/57 anonim válasza:
A saját részed a megtakarításból tedd át egy másik számlára. A férjed a pénzével meg azt csinál amit akar! Ha a gyerekét támogatja akkor tegye azt! Az ő pénzére ne számítását a közös háztartásba adottan kívül.
57/57 anonim válasza:
Szia kèrdező! Mi újság? Törtènt azóta valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!