Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férjem ne pénzelje ennyire az "új" gyerekét?

Figyelt kérdés
Még nagyon fiatalon volt kapcsolata egy nővel, de csak most tudta meg hogy azóta van egy felnőtt lánya. Fel is vette vele a kapcsolatot, idén februárban. De januárban a lánynak volt egy autóbalesete és a kiscsalád plasztikai műtétekre gyűjtöget neki. Amibe a férjem rögtön bedobott 600ezer forintot, kicsit később 300ezret. Meg a unokájának havonta kb.megvesz egy játékboltot. A próbálkozásaim hogy beszéljek vele eddig kudarcba fulladtak, arra,hogy nem kéne ennyi pénzt költeni, az a válasz,hogy de igen kell,biztos féltékeny vagyok,mert kiderült hogy van egy gyereke mástól. Nem mondom hogy örülök neki, de nagyobb gondom,hogy tönkre fogunk menni egy idegen miatt tulajdonképpen,illetve a közös megtakarításokban nekem is van pénzem.Igaz,hogy kevesebb,de akkor sem egy idegen nő plasztikázására dolgoztam.
2019. jún. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
62%

Akárhogy nézzük a gyerekéről van szó!

Az nyilván nem lenne oké, hogy a te pénzed is benne lenne a műtétekben, de a saját pénzét jogosan használja erre.

Saccoljátok meg, hogy mennyi amit te beletettél és ahhoz nem nyúltok, ilyen egyszerű.

2019. jún. 14. 12:07
 2/57 anonim ***** válasza:
76%
Emiatt nektek kevesebb a pénzetek és nem engedhettek meg magatoknak dolgokat, amiket előtte? Vagy hogyan hat ez ki az életetekre?
2019. jún. 14. 12:15
 3/57 anonim ***** válasza:
15%

Az embernek a gyermeke mindig fontosabb lesz mint a párja, ez /lenne/ a normális. Ha megteheti és van miből, adjon neki. Az se lenne normális, ha nem adna nekik semmit, de ezek az összegek tényleg túlzások, viszont ha meg azt nézed visszamenőleg mennyit nem tartottak igényt a támogatására kb most egál van. Ez nem fog változni, vagy megszokod vagy ha nem tetszik lelépsz.

Nálunk apuka hibájából vagyunk 3-an egyedül és kiszúrja a szemünket heti 5000 Fttal a nőinek meg 40.000-res ajándékokat vesz, a gyerekeknek meg ceruzát vagy cipőt se...ez alapján döntsd el te melyik férfi a jobb.

2019. jún. 14. 12:15
 4/57 A kérdező kommentje:
MOST MÉG a hétköznapokban nem annyira érezhető de ha lesz valami váratlan,nagyobb kiadásunk nem tudom miből fogjuk fedezni ha leapasztja a számlánkat. És lehet ha leszedte az összes pénzét és rendbe rakatta magát,le fogja könnyíteni a lánykája. De az biztos hogy még egy nagyobb összeg eljótékonykodását valahogy meg dogom akadályozni.
2019. jún. 14. 12:23
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szerzett most tudomást a lányáról? Biztos, hogy ő az apja? Mikor tudta meg, mèg a baleset előtt vagy után?
2019. jún. 14. 12:33
 6/57 anonim ***** válasza:
14%
irigy vagy...
2019. jún. 14. 12:38
 7/57 A kérdező kommentje:
Egy régi ismerőse jelölte be facebookon, mivel ismerte a lány anyját is, elmondta a páromnak,hogy annak a nőnek van egy lánya,aki nem sokkal azután született hogy ők szakítottak. Megadta neki a facebookos elérhetőségét,ahol a férjem megnézte a lány születési dátumát. Attól a hónaptól számítottan hogy elhagyta a nőt,pont a 9.hónapra született.De a DNS-teszt is kimutatta, hogy tényleg az övé. Ez mind a baleset után történt.
2019. jún. 14. 12:45
 8/57 anonim ***** válasza:
71%
Megértem hogy zavar és ez teljesen jogos hiszen neked az a lány egy idegen senki. Saccold meg te mennyit fizettél bele a közösbe azt vedd ki és a többi saját pénzével azt csinál amit akar. Csak üajd ha kifogy és nem lesz pénze majd tőled fog kunyerálni és te leszel a rossz amiért nem adsz neki. Megértem oké a gyereke de szerintem erősen túlzásba esik a költekezéssel. Könnyű más pénzét költeni.
2019. jún. 14. 13:07
 9/57 A kérdező kommentje:
Már elnézést de ugyan mire lennék irigy? Már ne haragudj,de annak, hogy a semmiből a nyakába dobnak egy 31 éves "gyereket", akit gyakorlatilag nem is ismer, azt se tudja kicsoda-micsoda,miféle ember valójában,mit csinált eddig ami nincs benne a publikus "életrajzban", de a pénzt zabálja, ennek a férjecskémen kívül nem örülne senki.
2019. jún. 14. 13:08
 10/57 anonim ***** válasza:
74%
Èn igazat adok neked. Házasok vagytok, vagyonközössèg van, együtt kellene döntenének arról, hogy hova mire mennyit adatok ki. Az rendben van, hogy segít, de azèrt mèrtèkkel. Az meg különösen elgondolkodtató, hogy huszonx èv után hirtelen "felkutatták" az apát, pont mikor ennyire kell a zsè...
2019. jún. 14. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!